Podívejte se, jak rychle se píše na nové klávesnici pro Windows Phone

25

Novinky, které přináší aktualizace Windows Phone 8.1, se dotýkají také kontroverzní klávesnice. Psaní textů by po aktualizaci mělo být pro mnohé mnohem pohodlnější, neboť přibyla funkce Swype. Bleskurychlé psaní Microsoft prezentuje na videu spolu s novým rekordem.

Klávesnice pro Windows Phone telefony nebyla vždy jen chválena. Potěšila zřetelnými znaky a pevně danou velikostí. Terčem kritiky se pak stalo nevyužité místo po stranách. Celkově však šlo o pohodlnou klávesnici, na které se psalo dobře. S aktualizací Windows Phone 8.1 se ji však Microsoft rozhodl posunout dále a přidal technologii Swype. Sám ji však nazývá WordFlow. Abychom si vše vysvětlili, k napsání slov používáte tahy prstem, kdy míříte vždy na písmenko, které chcete napsat a následně na další.

TIP! Windows Phone 8.1 oficiálně: hlasová asistentka a další novinky

Nová klávesnice WordFlow ve Windows Phone 8.1

O tom, že tato nová metoda zajistí mnohem rychlejší psaní, se Microsoft zkouší přesvědčit formou videa, které můžete shlédnout níže. Na něm je pokořen rekord v napsání zkušebního textu o délce 126 písmen. Výsledný čas činí 18,44 vteřin, což je o více než 2 vteřiny méně než starší rekordní čas. Není proto divu, že si Microsoft dovolí tvrdit, že jeho dotyková klávesnice nabízí nejrychlejší psaní v rámci dotykových telefonů na světě.

Zdroje: bgr.com

Diskuze ke článku
Peter Hudec
Peter Hudec
Budú podporované aj naše jazyky, či len angličtina?
Jiří Holba
Jiří Holba
Vždyť to je Google klávesnice
kubik393
Buď jak buď, je to jenom další softwarová klávesnice, která ve srovnání s mechanickou QWERTY bledne a krčí se v koutku. Co do virtuálních klávesnic je první Blackberry, druhý Apple, třetí Android a poslední stále Windows Phone. Samozřejmě pokud patříte k té drtivé většině uživatelů, kterým písmenka na obrazovce bez zpětné vazby ke štěstí stačí. Nejlepší Windows Phone podle mě? HTC 7 Pro, protože má přesně to, na čem skutečně u komunikátoru záleží a vždy záleželo, a není to ani superjemný displej nebo fotoaparát s obrovským rozlišením. Přeberte si moje slova dvakrát, třikrát než se pustíte do hatování a hanění mé osoby v komentářích k tomuto příspěvku. Jaké činnosti děláte se svým telefonem nejčastěji? Jenom zpytujte svědomí.
Peter Hudec
Peter Hudec
Ja som mal Sony xperiu pro a tam bola super vysúvacia klávesnica aspoň podla mňa. Len som chcel zmenu a zatial mám skoro rok Lumiu 920 a je to iné, aj keď sa dá písať ale neni to ono. Dotykové mobily asi fakt niesu na písanie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze