Podívejte se, jak fotí nový Sony Ericsson T650i

Sony Ericsson T650i se zajímavým designem a špičkovou výbavou si můžete prohlédnout na živých fotografiích. Server PhoneDaily.com navíc uveřejnil snímky pořízené fotoaparátem telefonu. Fotí lépe než K810i? Odpověď naleznete v článku.

Nedávno představená novinka v podobě Sony Ericssonu T650i navázala na tradici modelové řady T. Funkčně se jedná o telefon v podstatě shodný s modelem K810i. Aby mu nekonkuroval, může se pochlubit kovovým povrchem, exkluzivním příslušenstvím a také vyšší cenou.


Živé fotografie ze serveru PhoneDaily.com

Pokud vás design novinky zaujal a jste zvědaví, jak se výrobce vypořádal s umístěním 3,2 Mpx fotoaparátu s autofocusem do tenkého těla telefonu, čtěte dál. Server phonedaily.com nyní přinesl živé fotografie modelu T650i, do článku navíc dodal snímky vyfocené jeho fotoaparátem. Pro srovnání jsou k dispozici i v ten samý okamžik pořízené snímky z top-modelu K810i.

Rozdíl v kvalitě fotografií je na první pohled patrný, snímky z K810i jsou povedenější. Jsou barevně věrné, lépe exponované, méně zašuměné a ostřejší. Testovaný model T650i však nebyl finálním kusem a zejména barevné podání a expozice se do uvedení na trh určitě zlepší. Horší ostrost a vyšší šum jsou však zřejmě daní za menší optiku, umístěnou v těle tenkém pouze 12 milimetrů. Stále se však jedná o velim kvalitní snímky, které mohou směle konkurovat fotomobilům se shodným rozlišením jiných značek.

Sony Ericsson T650i (vlevo) a K810i (vpravo) - srovnání fotografií

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze