Podívejte se, jak fotí dnes představené OnePlus 2

11

Oficiální premiéru si dnes odbyla druhá generace telefonu OnePlus. Ta se zlepšila snad na všech frontách a vynechán nebyl ani fotoaparát. Ten se chlubí větším senzorem, laserovým autofocusem nebo optickou stabilizací. Nyní se můžeme podívat na první testovací snímky.

OnePlus 2

V dnešních ranních hodinách byl oficiálně představen OnePlus 2, přímý následovník loňského OnePlus One. Pokud vás zajímá, s čím vším výrobce přišel tentokrát, rozhodně byste neměli minout naše obsáhlé preview. Nyní se však zaměříme na fotoaparát, který disponuje 13 megapixely. Výrobce však zvětšil senzor na 1/2,6" z 1/3,06" u první generace. Ta má snímač s velikostí jednoho bodu 1,1 mikronu. U dnes představené generace jde o snímač s velikostí jednoho bodu 1,3 mikronu, což by se mělo pozitivně projevit na kvalitě fotografií. Větší senzor bude prospěšný zejména v horších světelných podmínkách.

TIP! OnePlus 2 představeno: zabiják se vrací na místo činu

OnePlus 2 – oficiální fotografie

První testovací snímky pocházejí přímo od výrobce, a je tudíž nutné, je brát s jistou rezervou. Výrobce si připravil ideální podmínky na pořízení snímků. I tak však lze ocenit opravdu ostré detaily, věrné podání barev a rovněž na snímku v noci prakticky nulový šum i stále kvalitní vykreslení detailů. Zhodnocení fotoaparátu nicméně bude možné až při běžném vyzkoušení, kdy se naplno projeví jeho klady a případné nešvary.

Ukázkové fotografie od výrobce

Zdroje: oneplus.net, phonearena.com

Diskuze ke článku
lagpi
ale jo,to není až tak špatný... to už se lumii 1020 aspoň přibližuje.. :-)
Pavel
Fotky vypadají samozřejmě nadstandartně jako vždy když je prezentuje sám výrobce, realita bude jiste jina
Michal
Já vám nevím, ale mně ty fotky připadají věrohodné. Snad už jen proto, že na nich není nic zajímavého a nejsou kdovíjak uhlazené - viz. noční snímek. Bude fotit pěkně, o tom žádná :)
Pini77
Ja jen nechapu co si chcou porad dokazat tema pozvankama.. Kdyby se dal normalne koupit bylo by to fajn

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze