Podívejte se, jak fotí a natáčí Sony Xperia Z

23

Včera představená Xperia Z od Sony se těší velkému zájmu. Mezi její trumfy bezpochyby patří také fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů. Podívejte se, jaké snímky v interiéru produkuje.

Sony Xperia Z - oficiální fotografie

Japonskému výrobci se povedlo modelem Xperia Z rozhodně zaujmout. Telefon se líbí, výbavou se řadí k absolutní špičce a navíc se relativně brzy dostane i na pulty českých obchodů. Očekávat jej můžeme v průběhu března za 16 990 Kč. Čekání si lze ukrátit například prohlédnutím prvních snímků z Xperie Z, které pořídily zahraniční redakce přímo na veletrhu CES 2013 v Las Vegas.

Napsali jsme o Sony Xperia Z

Jak asi správně tušíte, jedná se o fotografie z interiéru a za umělého, ne vždy ideálního osvětlení. Navíc je nutné zmínit, že vystavované modely pocházely z předprodukční série. I přesto si však můžeme udělat obrázek o tom, jak se Xperia Z dokáže popasovat s méně příznivými podmínkami a rovněž, jak zvládá makro. Výsledky vypadají velmi dobře, potěší nízká hladina šumu, ostrost i věrné barevné podání. Žádný problém nepředstavuje ani makro snímek.


Ukázkové fotografie

Na závěr se můžete podívat i na testovací video ve FullHD kvalitě. Kvalita obrazu v interiéru je ucházející, příjemně však překvapuje zvuk.

Technické parametry Sony Xperia Z

Kompletní specifikace
Konstrukce139 × 71 × 7,9 mm, 146 g, konstrukce: klasická, odolnost: ano
DisplejTFT TN, 5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 032 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S4 Pro APQ8064, CPU: 4×1,5 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor2 330 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:00 hodin
Dostupnostbřezen 2013,

Zdroje: phonearena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
freeman
Fuú Nokia 920 má problém. Prišla o ďalší tromf.
securid
A datová velikost fotografie ?
Honza
Neříkejte mi, že to fotila Xperia Z. Nemyslím, že by mobilní čip měl takovou velikost aby vytvořil tak malou hloubku ostrosti (viz. 2. fotografie)
xxxx
Ikdyž výsledky ani náhodou nedosahují kvalit nokie 808,myslím že jsou velmi pěkné a navíc se jedná o přeprodukční serii... myslím že fotky budou opravdu výborné a ze staje sony asi vůbec nejlepší.Telefon je dle mého názoru velmi pěkný a výkon taky. Jsem zvědav na celkový zájem o tento telefon i prodeje samotné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze