Motorola Moto G7 Plus nabídne rychlé nabíjení. Známe i její cenu

5× aktualizováno
Motorola Moto G7 Plus nabídne rychlé nabíjení. Známe i její cenu
  • Další generace oblíbené řady Moto G by měla mít 6palcový displej
  • V horní části se však bude nacházet drobný výřez
  • Čtečka otisků prstů má své místo na zadní straně

Aktualizováno 30. 1. 2019 12:40

Další dnešní novinka nám zprostředkovává pohled na prodejní balení Motoroly Moto G7 Plus. Prozrazuje kromě již známých informací přítomnost funkce rychlého nabíjení o výkonu 27 W. V tuto chvíli není jasné, zda bude rychlé nabíjení podporováno napříč řadou G7, nebo jen u verze Plus.

Motorola Moto G7 Plus

Aktualizováno 30. 1. 2019 10:30

V minulém týdnu jsme byli svědky odhalení v podstatě kompletních informací o všech čtyřech chystaných modelech řady Moto G7. Dnes se můžeme podívat na pravděpodobné cenové hladiny.

Nové fotografie Motoroly Moto G7 Plus

Aktualizováno 8. 1. 2019

Motoroly řady Moto G7 by měly být představeny v příštím měsíci. O vzhledu budoucího základního modelu už máme vcelku jasno. Ledacos naznačují i aktuální úniky ochranných pouzder. Ty odhalují duální fotoaparát na zadní straně, pod kterým je čtečka otisků prstů, do které je efektně vloženo logo Motoroly.

Motorola Moto G7

Z druhého obrázku je také patrné, že výrobce novinku osadí nejen USB-C konektorem, ale také 3,5mm jackem.

Motorola Moto G7

Aktualizováno 19. 11. 2018

Chystaná Motorola Moto G7 se pomaluje odhaluje. Díky FCC například již známe přesné specifikace použitého procesoru. Mělo by se jednat o Snapdragon 660 od Qualcommu, kterému budou sekundovat 4 GB RAM a 64GB úložiště. V případě baterie bohužel půjde pouze o průměrnou až podprůměrnou hodnotu 3 000 mAh. Smartphone by měl být podle všeho ohlášen na začátku roku 2019, s velikou pravděpodobností v únoru na akci Mobile World Congress v Barceloně.

Motorola Moto G7

Aktualizováno 5. 11. 2018

Chystaná Motorola Moto G7 by měla mít skleněné tělo. Na tom by samo o sobě nebylo nic neobvyklého. V případě Motoroly se však má jednat o první model, který by podporoval bezdrátové nabíjení. Doposud to u Motorol bylo možné jen skrze dokoupitelné příslušenství.

Spekulace aktuálně podpořil také Roland Quandt, který zveřejnil render údajně chystané bezdrátové nabíječky s logem Motorola. Ta má tvar oválné placky s protiskluzovým povrchem a malou indikační LED diodou. K představení Motoroly Moto G7 by mělo dojít zkraje roku 2019.

Původní informace z 5. 10. 2018

Střední třída zůstane pro Motorolu důležitá i v příštím roce, kdy by do ní měl zamířit chystaný model Moto G7. Nyní se můžeme podívat na první návrhy renderů, které by mohly poodhalit pravděpodobnou podobu zařízení. Zejména na zadní straně lze spatřit jasný rukopis Motoroly. Čelní strana již musela ustoupit dnešní době. Displej je tak velký, s malým rámečkem ve spodní části, kam se vměstnalo logo. V horní části je drobný výřez kapkovitého tvaru.

Ohledně výbavy se toho v tuto chvíli mnoho neví. Z renderů lze vyčíst, že telefon bude vybaven USB-C a stejně tak 3,5mm jackem. Displej by měl mít úhlopříčku 6 palců a Full HD+ rozlišení. Předpokládá se nasazení Androidu 9.0 Pie a 64GB interní paměti. Zadní strana pak bude domovem duálního fotoaparátu. Jde však o spekulace a na konkrétnější informace si musíme počkat.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Ten rám je otrasný to už mohli nechať klasickú bradu hore a dole. Toto je fakt humus.
Vilém Jindra
Vilém Jindra
"Displej je tak velký, s malým rámečkem ve spodní části, kam se vměstnalo logo. V horní části se však drobný výřez kapkovitého tvaru."
Dobrá Čecha ????
Carda
Všechno co zatím Motorola jako že ukázala buď vypadá stejně jako všechno a nebo takhle odporně jako je tohle :-D docela mají našlápnuto na úspěch
Mi.
To je úlet, po androidech moto defy, moto atrix, moto X, moto X+2, moto X Style, moto X4 jsem pravděpodobně na konci existence Motoroly a její úžasné řady X, kterou pravděpodobně nahradí moto g a moto z.

Kdyby se aspoň drželi nějaké odlišné designové linie, ale ono ne, vypadá to stejně jako každý Číňan.

Bravo Lenovo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze