Dostupný tablet Realme Pad 2 se přiblížil. Ukáže se již zítra

aktualizováno
Dostupný tablet Realme Pad 2 se přiblížil. Ukáže se již zítra
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • O pohon by se měl starat procesor Helio G99 od MediaTeku
  • Hlavní fotoaparát má pořizovat 20Mpx fotografie

Aktualizováno 18. 7. 2023

Další generace tabletu od Realme se rychle blíží. Naznačil to zřejmě neplánovaný únik skrze obchod Flipkart, který se podařilo zachytit gsmarena.com. Díky tomu víme, že premiéra by měla proběhnout 19. července po boku nového Realme C53. 11,5" IPS displej nabídne jemné rozlišení, 120Hz obnovovací frekvenci a zobrazení až 1 miliardy barev. Na těle se nachází jediný konektor, a to USB-C.

Realme Pad 2

Původní informace z 3. 7. 2023

Nový přírůstek mezi tablety nižší střední třídy v podobě Realme Padu 2 by měl poměrně brzy dorazit. Naznačuje to vcelku bohatý únik informací od Abhisheka Yadava na Twitteru. V první řadě se můžeme podívat na vzhled. Půjde o standardní design, zřejmě s kovovými zády. O displeji v tuto chvíli informace nejsou, ale předpokládá se, že půjde o IPS panel.

Pod kapotou by měl být připraven procesor Helio G99 od MediaTeku s 8GB RAM. Úložný prostor pojme 128 GB dat. Prostředí má zajišťovat nejnovější Android 13, avšak to nemusí být zcela výhra. Původní Realme Pad totiž nedostal ani jednu aktualizaci a neustále využívá Android 11. V další výbavě se objeví čtveřice reproduktorů a USB-C, pomocí kterého bude možné baterii s kapacitou 8 630 mAh nabíjet výkonem 33 W.

Na obrázcích lze vidět zadní modul se dvěma fotoaparáty, nicméně informace tvrdí, že půjde nakonec jen o jeden snímač s 20 megapixely. Jak to ve skutečnosti bude, to se dozvíme zřejmě až později. Představení tabletu Realme Pad 2 by mohlo proběhnout na přelomu srpna a září.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze