Samsung údajně představí dva Galaxy Noty10. Klasický a menší

2× aktualizováno
Samsung údajně představí dva Galaxy Noty10. Klasický a menší
  • Samsung Galaxy Note10 se představí nejdříve v srpnu
  • Očekává se, že nabídne čtveřici fotoaparátů na zadní straně
  • Displej bude nadále typu Infinity-O, tedy s průstřelem
  • Dorazit má i menší varianta pro evropské trhy

Aktualizováno 3. 4. 2019

Zpravodajský server thebell.co.kr zveřejnil poměrně zajímavou a zásadní informaci o nadcházejícím Samsungu Galaxy Note10. Nejmenovaný zdroj z řetězce dodavatelů Samsungu uvedl, že jihokorejský výrobce hodlá letos vydat dvě zcela odlišné varianty modelu Galaxy Note10. To je zásadní změna oproti všem předchozím generacím. Nač se tedy můžeme těšit? Samsung uvede klasickou verzi s přibližně 6,7palcovým displejem na globální trhy. Kromě této verze má však dorazit ještě zmenšená varianta Galaxy Notu10. Ta by měla spojit menší rozměry s možnostmi řady Note, tedy především pokročilým S-Penem. Menší varianta má pak mířit výhradně na evropské trhy, kde není tak velká poptávka po co největších telefonech.

Prozatím samozřejmě nejde o potvrzené informace, avšak mohlo by se ze strany Samsungu jednat o logický krok. Výrobce totiž dle všeho zaznamenal slušný úspěch s menší variantou vlajkových modelů Galaxy S10, tedy smartphonem Galaxy S10e.

Aktualizováno 13. 3. 2019

Samsung nedávno zveřejnil zdrojový kód pro rodinu zařízení Galaxy S10 poháněných vlastním čipsetem Exynos, jenž odhalil důležitou informaci vztahující se k očekávanému většímu sourozenci Galaxy Note10. Telefon si nese kódové označení „davinci“, díky čemuž si kolegové z xda-developers.com odvodili, že nový Galaxy Note10 nabídne podporu 5G sítí.

V kódu se ovšem objevilo také další zařízení s označením „luge“, které mělo podle některých názorů označovat ohebný Galaxy Fold. Ten však nese označení „winner“ a zdá se tedy, že by se mohlo jednat o další ohebný telefon, který je momentálně ve vývoji. Z dříve uniklých informací se dále můžeme těšit na „ďábelský“ displej o velikosti 6,66 palců a hned čtyři snímače fotoaparátu na zadní straně.

Původní informace z 6. 3. 2019

Kolem Samsungu je aktuálně živo a vše se samozřejmě točí kolem nových Galaxy S10. Jistě se však najdou tací, kteří vyhlíží další důležitý model, který se v letošním roce představí. Pravděpodobně půjde o Samsung Galaxy Note10 a redakce phonearena.com se pokusila formou vizualizací nastínit, jak by chystaná novinka od Samsungu mohla vypadat.

Samsung Galaxy Note10

Vše vychází ze současných modelů a Note10 bude tedy velké zařízení, jehož displej bude mít úhlopříčku mezi 6,5 až 7 palci. Počítá se, že typově půjde o Super AMOLED displej typu Infinity-O. V levém horním rohu tak bude podlouhlý prostor pro dva až tři fotoaparáty.

Samsung Galaxy Note10

Na zadní straně se mají objevit čtyři fotoaparáty, tedy podobná sestava, která již je k vidění u Samsungu Galaxy S10 5G. Teleobjektiv, klasický, ultraširokoúhlý snímač doplní ještě speciální 3D senzor. Phonearena rovněž předpokládá, že by Samsung mohl v Notu10 odhalit i živější a méně tradiční barevné kombinace. Závěrem dodejme, že do představení telefonu zbývá zřejmě 5 měsíců a výše viděné obrázky rozhodně nemusí představovat finální vzhled.

Samsung Galaxy Note10
Diskuze ke článku
Marduck
I když je ta skica jen výmysl, tak za mě hranatější tvary Samsungu sluší.. ty zakulacené hrany telefonu i rohy displeje u Galaxy Sx jako meeh://
Dragereker
Samsung má aj displej New Infinity ktorý nemá dieru v displeji, mohli by ten displej použiť :).
Řezňýk
Tak pojďte, hoši, za těch 5 měsíců těch 100x aktualizováno dáme, ano? Budu vám držet palce!
Carda
No já si myslím že to tak jak jsou ty rendery vypadat bude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze