Podívejte se, jak bude vypadat Emotion UI 3.0 od Huawei

6

Čínské Huawei si stejně jako mnozí další přední světoví výrobci razí cestu s vlastním prostředím, které funguje jako nadstavba Androidu. Emotion UI se zřejmě již brzy dočká posunu na zcela novou verzi 3.0, která přinese vzhled inspirovaný prostředím iOS 7.

Prostředí Emotion UI Huawei prvně ukázalo na veletrhu IFA 2012, tedy takřka před dvěma lety. Od té doby se s ním můžeme setkat na drtivé většině modelů nesoucích logo Huawei. Základem tohoto prostředí je absence notoricky známého menu. Huawei naopak využívá systém více pohotovostních obrazovek. Již tento styl nám před dvěma lety mírně připomínal právě iOS od Applu.

Pravděpodobná podoba prostředí Emotion UI 3.0

Nyní unikají screenshoty z verze 3.0, která by měla přinést minimalističtější design, ploché ikonky a maximální jednoduchost. Například podklad pro ciferník bude jednoduše pouze bílý. Proměnou by měl projít také font písma a můžeme očekávat také nové animace a možná i další funkce. Aktuální verze Emotion UI nese označení 2.3. Je tudíž otázkou, kdy Huawei hodlá zcela novou verzi 3.0 nasadit.

Zdroje: phonearena.com, gsmdome.com

Diskuze ke článku
Koman
Není to k tématu,ale zajímalo by mě jestli máte v plánu udělat recenzi na HUAWEI ASCEND G750? Děkuji.
popp
huawei a jeho pristroje.:)
Vestor
Nevim, nevim. Vlastním Ascend G300 a líbí se mi na něm právě ten skoro čistý Android. Všechy omalovánkové nástavby, snažící se úplné potlačit původní logiku Androidu moc nemusím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze