Příjemné a jednoduché. Takové má být nové EMUI 9.0 od Huawei

19
Příjemné a jednoduché. Takové má být nové EMUI 9.0 od Huawei
  • EMUI 9 bude založené na nejnovějším Androidu 9.0 Pie
  • Lákat bude na příjemné prostředí, správce hesel nebo GPU Turbo 2.0
  • Beta testování již započalo

Huawei již připravuje další generaci své nadstavby Emotion UI, kterou znáte spíše pod zkratkou EMUI. Nač se tedy v generaci 9.0 můžeme těšit? Především čínský výrobce jako základ použije operační systém Android 9.0 Pie, což je zcela očekávaný krok. Samotný výrobce předem slibuje jednoduché, příjemné a konzistentní prostředí. Pokud budeme konkrétnější, má být nasazena další generace grafické akcelerace GPU Turbo 2.0. Mnohem rychleji se mají spouštět nativní aplikace a Huawei nabídne speciální úschovnu hesel. Ta z ní následně budete moci vyvolávat buď skrze čtečku otisků prstů nebo rozpoznání obličeje.

Huawei Emotion UI

Mezi dalšími funkcemi se má objevit také Digital Wellbeing, které vám podrobně ukáže, jak často a dlouho danou aplikaci využíváte. Jde o funkci přítomnou v Androidu 9.0, avšak Huawei ji má mírně přepracovat. V tuto chvíli již Huawei hledá beta testery s modely P20, P20 Pro, Mate 10 Pro a Mate 10. Kromě těchto kousků se nové prostředí dostane například i na Honor Play, Honor 10 a Honor View 10. Reálně bychom prostředí měli spatřit 16. listopadu s chystanou řadou Mate 20.

Diskuze ke článku
Michal
Tak nemusíme na nic čekat, ti co to testují už zveřejňují videa, například https://youtu.be/IdOwiEjCru4
Standa
Leda debil svěří Číňanovi svoje hesla. Nebo si na to nainstaluje bankovnictví a vesele ho používá....
David
Ano, je to taková marketingová omáčka...GPU Turbo 2.0 když 1.0 telefony dostaly teprve před pár dny...Na druhou stranu nepamatuju si, že by jiný výrobce telefonů tak pro-aktivně opravoval a přidával nové funkce s updaty na měsíční bázi jako Huawei. Toho cením !
Marek
Pokud se to týká Honoru Play, proč ne také Nova 3? Nebo jen chybí v seznamu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze