Podívejte se, jak bude vypadat aplikace Facebook pro Windows 10

23

Ve Windows Store je k dispozici beta verze aplikace Fabook pro systém Windows 10. První vybraní lidé se tak seznamují s novou aplikací této sociální sítě. Ta by měla být značně odlišná od stávající aplikace Facebook a uživatelé se navíc mohou těšit i na univerzální aplikaci Messenger nebo Instagram.

Facebook

Pro začátek je dobré uvést, že nová aplikace Facebook ve verzi Beta není přístupná každému. Pouze někteří vybraní uživatelé byli požádáni, aby tuto aplikaci testovali a pouze ti se svým účtem přihlásí. Přesto se už objevuje mnoho screenshotů o tom, kam Microsoft a Facebook směřují, a na začátek to vypadá mnohem slibněji, než dosud dostupná aplikace.

Vzhledově si Facebook pořád zachovává čistotu, avšak celé prostředí je přehlednější a ucelenější. Velmi se tak přibližuje klasické webové verzi. Microsoft, potažmo Facebook, se nyní údajně rozhodli méně ukrajovat z funkčnosti a propracovanosti.

Facebook

Aplikace by měla být pro všechny uživatele Windows 10 k dispozici příští rok. Microsoft se také vyjádřil k tomu, že se nejedná jen o Facebook, ale časem se objeví i univerzální aplikace pro Messenger a Instagram.

Microsoft to začíná myslet s univerzálními aplikacemi na nový operační systém Windows 10 a také Windows 10 Mobile konečně vážně. Nedávno se totiž také objevil Facebook ve verzi beta právě pro mobilní zařízení s Windows 10 Mobile. A jak se podle screenshotů vám líbí beta verze Facebooku pro Windows 10?

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: microsoft-news.com, winbeta.org

Diskuze ke článku
ANO
Kdyby to s univerzalnima aplikacema mysleli vazne, tak vydaji konecne Windows 10 i pro tablety a nejenom stolni PC ... sila univerzalnich aplikaci je zejmena u dotykoveho ovladani, cili tablety, 2v1 hybridy a mobily ...... ani na jedno zatim Windows 10 neni ..... a to jsem cekal ze threshold 2 uz konecne prinese podporu i pro dotykove zarizeni ... skoda
Honza
Ta firma je roky a roky pozadu. Nikdy už nedohoní dávno, strašně hodně dávno ujetý vlak. A dělá jednu chybu za druhou. Stále. Dávno by nebyla. Kdyby nebyla živa že slávy a éry Windows 3.x a 95. Bohužel. Než to zabalí, budeme sledovat ještě roky, její zoufalé počiny a šlapání do hov....
Milan
Kdyby už byl ten nástroj na převod exe - win32 aplikací na tu jejich univerzální.Škoda,že windows 10 phone neumí spouštět a instalovat aplikace pro destkopovou verzi a po připojení k tomu hubu by se to mohlo na připojeným monitoru změnit ve skutečný windows 10.Tímhle to fakt microsoft zabil a cenou těch telefonů taky...
Filip
MS to zas jednou všem natřel a nechal konkurenci v podobě iOS a Androidu daleko za sebou.

WP má Facebook.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze