Na videu se ukazuje univerzální aplikace Instagram pro Windows 10

10

Na nespočet univerzálních aplikací pro nové Windows 10 se stále čeká. Je mezi nimi například finální verze Facebooku, ale také nová verze aplikace Instagram. Její demo verze se nyní objevila na ukázkovém videu, což naznačuje, že vývoj již alespoň započal.

Instagram

Videopohled na demo verzi univerzální aplikace Instagram se můžete podívat na videu níže, které pochází ze serveru WindowsBlogItalia.com. Pokud nevládnete italštinou, nemusí vás to příliš trápit, neboť vše podstatné je na videu zachyceno a komentáře netřeba. Demo je prezentováno na telefonu, avšak díky univerzálnosti aplikace se mohou do budoucna radovat i majitelé tabletů či počítačů.

TIP! Instagram nově podporuje více účtů na iOS a Android zařízeních

Zcela nová aplikace Instagramu pro Windows bude mezi uživateli jistě vítaná, neboť nabídne všechny funkce, na které jsou zvyklí například uživatelé iOS a které například v současné staré verzi pro Windows Phone 8.1 chybí. Dokonce právě z verze pro zařízení Apple má ze značné části vycházet i aplikace pro Windows. To ostatně dokazuje i podoba aplikace, které je té v iOS velmi blízká. Prozatím jde o počáteční vývoj a beta verze Instagramu je dostupná pouze několika málo uživatelům pro účely testování.

Nepřehlédněte: Aktualizace Lumií na Windows 10 Mobile by mohla začít tento měsíc

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: windowsblogitalia.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Tak to je určitě fajn že se začalo s vývojem ale dříve než v druhé polovině příštího roku bych ji nečekal
Zaklinac
Už sa dá stiahnuť.
David Novotný
David Novotný
Četl sem, že to je komletně přeportovaná iOS aplikace. Uvidíme, jak to nakonec bude vypadat a jestli Instagram ukáže ostatním výrobcům cestu.
Pavel T
Celkem mě zajímá kdy konečně bude snapchat?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze