Philips TAA4216 jsou sluchátka pro sportovce s nejlepším poměrem cena/výkon

Philips TAA4216 jsou sluchátka pro sportovce s nejlepším poměrem cena/výkon
Fotografie: Mobil Pohotovost

Najít kvalitní ale cenově dostupná náhlavní sluchátka na sport, která i něco vydrží, není v dnešní době nejjednodušší. Pokud ovšem nahlédnete do portfolio značky Philips, najdete zde sluchátka, která splňují všechna výše uvedená kritéria. Philips TAA4216 jsou totiž bezdrátová sluchátka, která s vámi zvládnou i náročnější trénink.

Velmi lehká a odolná konstrukce, kvalitní zvuková reprodukce díky 40mm neodymovým reproduktorům či 35 hodin přehrávání na jedno nabití s funkcí rychlého dobíjení. To je výčet základních vlastností sluchátek Philips TAA4216 ze série GO pro aktivní uživatele, která kromě zmíněného nabídnou také pro sportovce velmi důležitou voděodolnost díky stupni krytí IP55, tudíž pot nebo slabý déšť při venkovním běhu není překážkou.

Sluchátka mají pro sportovce ještě jednu zajímavou vlastnost. Měkké polstrování náušníků je totiž nejenom odnímatelné a pratelné, ale dokonce je naplněné chladicím gelem, takže sluchátka při sportu abnormálně nehřejí, a naopak vám dodají svěží pocit. Za zmínku stojí také skládací konstrukce pro snadný přenos, multifunkční tlačítko pro ovládání přehrávání hudby, regulaci hlasitosti nebo přijímání hovorů, a v neposlední řadě také možnost drátového i bezdrátového připojení.

Philips TAA4216

Velmi sympatická je i cena sluchátek. Philips TAA4216 jsou běžně k dostání za 1 889 Kč. Pokud ovšem na mp.cz použijete v košíku speciální kód philips20, můžete sluchátka pořídit jen za 1 511 Kč, tedy s 20% slevou.