PES 2012 exkluzivně pro Sony Ericsson Xperia Play (video)

3

Sony Ericsson vyjednal další zajímavou herní novinku, které se exkluzivně s předstihem oproti ostatním Androidům dostane na jeho smartphone Xperia Play. Je jí letošní vydání slavné fotbalové série Pro Evolution Soccer.

Herní test - Xperia Play jako herní konzole: vyzkoušeli jsme emulace GBA a PS1

Společnost Sony Ericsson oznámila, že nejnovější titul slavné fotbalové série od společnost Konami - Pro Evolution Soccer 2012 (PES 2012) bude exkluzivně dostupný na chytrém herním telefonu Xperia Play. Oproti svému předchůdci má PES 2012 celou řadu vylepšení - pokročilou umělou inteligenci postav, vyšší rychlost, lepší animaci i herní fyziku. Optimalizované ovládání s prvky PlayStation zaručuje plnohodnotný herní zážitek. Zmíněné prvky byly velmi kladně hodnoceny jak fanoušky, tak i recenzenty. Hra se může pochlubit oficiální licenci UEFA Champions League, UEFA Europa League a UEFA Super Cup.

Sony Ericsson Xperia Play - oficiální fotografie

Čtěte také - Recenze Sony Ericsson Xperia PLAY: recenze herního krále

“PES 2011 sklidil na Xperii Play velký úspěch a ukázal, že pro plnohodnotné využití herních schopností a techniky je třeba specializované ovládání, které zaručí patřičnou odezvu,” uvedl Tim Harrison, ředitel marketingových strategií a obsahu telefonů společnosti Sony Ericsson. “PES 2012 znamená pokrok v této legendární fotbalové frančíze a koresponduje s naším závazkem vytvořit jedinečný herní ekosystém pro telefon Xperia Play."

Video

“Celá řada nových prvků, kvalitnější grafika i lepší hratelnost činí z PES 2012 událost netrpělivě očekávanou stávajícími i novými fanoušky,” uvedl Philippe Rapin, ředitel pro mobilní zařízení společnosti Konami. „Těšíme se na spolupráci se Sony Ericsson a vítáme možnost představit tuto slavnou sérii na telefonech Xperia Play.” PES 2012 bude po určitou dobu dostupný exkluzivně pouze na Xperii Play, než ho Konami uvede na Android market i pro smartphony ostatních výrobců. Platí tedy obvyklý postup, který Sony Ericsson a vývojová herní studia s ním domluvená praktikují.

Tip: Nejnovější aktualizace herního obsahu pro Xperii Play sledujte na Twitteru: @XperiaGames

PES 2012 pro Sony Ericsson Xperia Play

Technické parametry Sony Ericsson Xperia PLAY

Kompletní specifikace
Konstrukce119 × 62 × 16 mm, 175 g, konstrukce: vysouvací, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4" (480 × 854 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 800 × 480 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 MSM8255, CPU: 1×1 GHz, GPU: Adreno 205
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 400 MB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 2.3
Akumulátor1 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostduben 2011,

Zdroje: TZ Sony Ericsson