Pekelně červené Xiaomi Mi A1 zavítalo do redakce. Podívejte se na naší fotogalerii

5
Pekelně červené Xiaomi Mi A1 zavítalo do redakce. Podívejte se na naší fotogalerii
  • Nová rudá varianta Xiaomi Mi A1 se nám dostala do rukou, takže jsme vám jej hned i nafotili
  • Jedná se pravděpodobně o tu nejhezčí verzi Mi A1, kterou můžete pořídit

Červená se stala v poslední době mezi výrobci smartphonů až překvapivě populární. Do této barvy oblékli své telefony výrobci jako Apple, HTC či OnePlus. Dokonce i Sony zbarvilo do lákavě rudé svou skleněnou Xperii XZ Premium, kterou jsme vám i nafotili. Nyní vám přinášíme pár fotek i červené novinky Xiaomi Mi A1.

Interně i konstrukčně se jedná stále o úplně stejný telefon, který jsme již měli tu čest recenzovat. Jen záda a boky telefonu jsou nyní přestrojeny do matné sytě červené barvy. Telefonu to opravdu sluší. Každému, kdo přišel s rudým Mi A1 do styku, se tato verze velmi líbila a panoval jednoznačný názor, že jde o velmi dobře zvolený odstín. Pod určitými uhly chytá barva na světle sice občas lehce narůžovělé odstíny, ale stejně vypadá skvěle.

Dle nás se jedná rozhodně o nejhezčí verzi Mi A1, kterou si můžete pořídit. A co vy? Jak se libí pekelně rudé Mi A1 vám?

Za zapůjčení mobilního telefonu Xiaomi Mi A1 děkujeme společnosti Witty Trade s.r.o. provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.

Xiaomi Mi A1

Rozměry155,4 × 75,8 × 7,3 mm, 165 g
DisplejTFT IPS, 5,5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 625 MSM8953, 8×2 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 64 GB, microSD
Akumulátor3 080 mAh, doba nabíjení: 2:14 hodin
Diskuze ke článku
Kuba
Červená je vostrá, ale Xiaomi i Oneplus vypadají skoro stejně a ještě dost nápadně připomínají Iphone 7 product red ne? To nemají vlastní styl?
Naopak Sony a Htc super. Zvlášť ta Xperia, podle mě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze