Panos Panay o Microsoft Surface Pro 3: dostane nové Windows

11

Panos Panay, hlavní persona stojící za Surface Pro 3, strávil čas na serveru Reddit, kde odpovídal na otázky čtenářů mířené právě na toto nové zařízení. Mimo jiné potvrdil, že tablet obdrží nové Windows 9, nebo cokoliv s čím Microsoft příide. Zároveň specifikoval jednotlivé procesory, se kterými bude Surface Pro 3 dostupný.

Na serveru Reddit odpovídal Panos Panay na otázky ohledně Surface Pro 3. Odhalil spoustu zajímavých informací a upřesnil některé nejasnosti, které se kolem nového supertabletu objevovaly. Panos například ujistil, že nově předělaný touchpad má podporu gest, jako to známe například z Macbooků. Co se klávesnice týče, tak ta byla prý upravena natolik, aby více odolávala hrubému zacházení a materiály se tolik neunavovaly. Výborné je také upřesnění typu procesoru a grafické karty, které obsahují.

Typ procesoru Frekvence Grafická karta
i3 – 4020Y 1,5 GHz Intel HD 4200
i5 – 4300U 1,6 až 2,9 GHz Intel HD 4400
i7 – 4650U 1,7 až 3,3 GHz Intel HD 5000

Také odtajnil čas potřebný na probuzení zařízení z režimu spánku – půl vteřiny. To je zajištěno díky Connected Standby módu, který zařízení bleskově připraví na používání. Microsoft také údajně pracuje se spoustou výrobců na vytváření dokoupitelného příslušenství. Nabíjení trvá 2 hodiny na 80 % baterie a 4 hodiny na 100 %. Panay také potvrdil důležitou informaci, že Pro 3 dostane další nejnovější operační systém, až ho Microsoft vydá. Zdroj uvádí mnohem více důležitých informací, které potencionální zájemce budou určitě zajímat.

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
Jakub
To je sice hezké, ale cenou neosloví moc uživatelů, a ani dostupností. Kdyby byl surface 3 s pentium za 11k v čr, dařilo by se surfacům líp.
ZabijakOrku
a mně se to líbí
mix
Taky ho koupím ceny jsou v pohodě .
Jo to je problém, ale určitě se k němu dá připojit jakákoliv jiná klávesnice přes Bluetooth nebo přes USB.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze