Microsoft Surface Pro 3 si v nových reklamách utahuje z MacBooku

25

Microsoft v rámci propagace svého Surface Pro 3 zamířil i mezi produkty Applu. V nejnovější trojici reklam si totiž Microsoft utahuje z „neschopnosti“ MacBooků od Applu a ukazuje, v čem všem je Surface Pro 3 lepší a proč byste si ho měli pořídit.

Surface Pro 3 od Microsoftu je bezesporu jeden z nejlepších tabletů a konvertibilních zařízení na trhu vůbec. Nabízí velký výkon v minimalistickém provedení a oproti MacBooku nabízí ještě lepší přenosnost a přizpůsobitelnost. To Microsoft naznačuje v trojici nových reklam, kde je Surface Pro 3 porovnáván s MacBooky.

1. reklama

První reklama porovnáná hardwarové specifikace tabletů a dává na vědomí to, že Surface Pro 3 dokáže výkonnostně konkurovat i laptopu od Applu. Dále Microsoft nezapomněl zmínit dotykovou obrazovku, kterou Apple u svých MacBooků nemá, přítomnost pera Surface Pen a fakt, že Surface Pro 3 se dá používat i bez klávesnice jako tablet pro pohodlnou konzumaci obsahu mnoha pozicích.

2. reklama

Druhá z trojice reklam je zaměřená na to, že Surface Pro 3 může plně nahradit několik zařízení, a to klasický počítač, tablet a díky peru i zápisník.

3. reklama

Poslední reklama opět vyzdvihuje hardwarový výkon, který je srovnatelný s MacBookem a rozšiřitelnost pomocí USB a DisplayPortu. Nakonec je ještě zmíněný stojánek Surface Pro 3, který dovoluje různé úhly nastavení.

Zdroje: phonearena.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
Coubes
Přestože se mi Surface Pro 3 moc líbí, tak Apple kdy moc chtěl, tak si může utahovat z "Microsoft's ghosts", neboli zařízeních o kterých se mluví, točí se o nic reklamy, dokonce se chlubí parametry a funkcemi, ale málokdo je nakonec viděl naživo. Kdyby se alespoň Applem inspiroval co se týče dodání zařízení na trh: představím - prodávám, tak by udělal lépe, než tohle poměřování kdo má větší (užitnou hodnotu).
Michael Vávra
Michael Vávra
V Microsoftu už musí být úplně zoufalí. =)
MS by se mel vykaslat
na Surface. Proste s tablety to prosr@l, proste zacal pozde. iPady i Samskungy stagnuji. Proc by se mel Surface zazracne prodavat ? Ku

MS by se mel zamerit na Nokie at Surface ukoncit - tablety jsou na houno. Ani na hrani, ani na praci poradne proste nic.

V cem je lepsi Surface 3 pro nez lenovo thinkpad yoga i7 ?
Michal
nerad to říkám, ale reklamy od microsoftu už hraničí s trapností...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze