Opravená aktualizace na Tizen 3.0 pro hodinky Samsung Gear S3 proniká do Evropy

13
Opravená aktualizace na Tizen 3.0 pro hodinky Samsung Gear S3 proniká do Evropy
  • Samsung vypustil opravenou verzi systému Tizen 3.0 pro své chytré hodinky
  • Údajně je vyřešen problém s nezvyklým vybíjením baterie

První verze systému Tizen 3.0 pro chytré hodinky Samsung Gear S3 byla vydána již v minulém měsíci. Krátce po vypuštění však Samsung musel její šíření zastavit, neboť kromě nových funkcí obsahovala i chybu, kvůli které docházelo k nezvykle rychlému vybíjení baterie. Tehdejší software měl označení R760XXU2CQK3, avšak většina uživatelů neaktualizovala a zůstala na starší verzi R760XXU2BQC5.

Samsung Gear S3

Nyní je již vypuštěna nová verze softwaru s označením R760XXU2CQL1. V minulém týdnu se dočkali uživatelé v USA, aktuálně se aktualizace o velikosti necelých 21 MB šíří mezi evropské uživatele chytrých hodinek Gear S3. Aktualizace je šířena formou OTA a bude vám nabídnuta automaticky. Šíří se samozřejmě ve vlnách a na váš konkrétní kousek může dorazit až za několik dní či týdnů.

Zdroj: sammobile.com

Diskuze ke článku
Honza V.
Dnes jsem nainstaloval, ale žádné problémy s vydrží jsem před tím nepozoroval. Po celodenním nošení zbývá 80-85%.
Martin Both
Martin Both
Tak to jsem na tom trochu jinak po celodenním používání jsem na 40%. Mám zapnutý jas na maximum always on displej a chodí mi hodně notifikací. Po updatu jede vše velmi podobně. Uvidíme zdali se za pár dní výdrž zlepší. Na starém systému jsem den končil kolem 50% takže žádná velká změna.
Jimm
protože velmi spolehlivě funguje jak "režim venku", tak režim nízkého osvětlení, tak mám jas na půlce. A bohatě to stačí... Bez always on, a hodinky dávají spolehlivě 3 dny s rezervou. Nosím pořád, spím s nima a používám jako budík. Notifikací chodí celkem dost, GPS zapnutá. Akorát wifi nepotřebuju, všude kde se pohybuji mi stačí dosah BT...
Lukáš
No nevim. Mam hodinky od zacatku prosince a par dnu po koupi mi vyskocila aktualizace z Tizen 2 na novejsi (mozna 1gb to nevim presne.. ale vic nez 20mb :) ) a od te doby mam R760XXU2CQL1.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze