Oppo chystá model Mirror 5: telefon hlavně pro ženy

1

V lednu tohoto roku Oppo představilo model Mirror 3, telefon střední třídy, který se snažil okouzlit především designem a díky lesklým zádům zaujal hlavně ženskou polovičku. Bohužel, k nám se tento kousek nedostal, ale nyní by Oppo mělo chystat jeho nástupce Mirror 5, který by se měl prodávat až na 20 trzích.

Oppo Mirror 3 zaujal hlavně ženské pokolení, díky extrémně lesklým zádům a také v dnešní době již vcelku kompaktnímu 4,7palcovému displeji. Jeho výbava odpovídala nižší střední třídě a s procesorem Qualcomm Snapdargon 410 výkonem nijak neoslnil. Oppo se ale rozhodlo v jeho rodu pokračovat a nyní byly odhaleny snímky, na kterých má v celé své kráse pózovat Oppo Mirror 5.

Uniklé oficiální snímky Oppo Mirror 5

Přesné specifikace ještě nejsou známy, zatím unikly pouze informace o operační paměti, která by měla dosahovat 2 GB, a velikosti interního úložiště 16 GB. Přítomná by pak měla být podpora LTE, avšak ne v našich frekvencích, takže, pokud bychom se dostali mezi 20 trhů, na kterých se má Mirror 5 objevit, tak nám tato funkce pravděpodobně bude chybět. Zadní fotoaparát by se měl pyšnit funkcí Pure Image 2.0+ pro lepší zpracování fotografií a přední 5megapixelová kamerka pak funkcí Beautify 3.0 pro ještě lepší selfie fotky.

K představení Oppo Mirror 5 by mělo dojít prý již velmi brzy a začátky prodeje se odhadují na konec června nebo začátek července.

Zdroje: gsmarena.com