Opera Mini 5.1 beta dostupná i pro Symbian

Co dostanete, když spojíte světově nejoblíbenější mobilní prohlížeč se světově nejoblíbenější mobilní platformou? Odpověď je Opera Mini 5.1 beta, optimalizovaná pro operační systém Symbian.

Opera Mini 4: finální verze internetového prohlížeče

Nativní verze prohlížeče Opera Mini 5.1 Beta pro Symbian nabízí veškeré inovace známé z verzí dostupných na jiných platformách. Například rychlý přístup, prohlížení stránek v panelech, funkce Opera turbo nebo atraktivní uživatelské rozhraní. Opera Mini 5.1 beta verze přináší nativně několik klíčových vylepšení prohlížeče pro chytré telefony s OS Symbian:

  • Podstatně rychlejší čas startu aplikace
  • Vylepšená rychlost načítání stránek a scrolování v nich, zejména na starších zařízeních
  • Plná podpora všech metod vkládání textu (včetně například Swype)
  • Vylepšené fonty
  • Integraci funkce kopírovat a vložit, e-mailového klienta a dalších
  • Možnost zvolit výchozí přístupový bod

Dříve byly majitelé mobilních telefonů se Symbianem omezeni na použití Java aplikace Opera Mini. Nová, optimalizovaná verze zlepšuje výkon a je lépe propojená s ostatními aplikacemi.

Opera mini na očekávané Nokii N8

"Opera si klade za cíl poskytnout svým uživatelům co nejlepší surfování na jakémkoliv zařízení," řekl Christen Krogh, ředitel rozvoje společnosti Opera Software. "Portování prohlížeče Opera Mini pro Symbian poskytuje největší uživatelské základně chytrých telefonů na světě nejlepší mobilní prohlížení webu, které nemá mezi ostaními konkurenci." Různé verze prohlížeče Opera jsou k dispozici zdarma na více než 3000 různých přístrojů od různých výrobců mobilních telefonů na všech světových trzích. Opera Mini pro Symbian je k dispozici ke stažení na adrese m.opera.com. Beta verze bude k dispozici v angličtině, další jazyky budou následovat při vydání dalších verzí.

Zdroje: opera.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze