Unikají evropské ceny OnePlus 7T a McLaren edice modelu 7T Pro

9× aktualizováno
Unikají evropské ceny OnePlus 7T a McLaren edice modelu 7T Pro
  • Další špičkový produkt od OnePlus by se měl představit za dva měsíce
  • Displej má kapkovitý výřez, tenké rámečky a 90 Hz
  • K představení má dojít již 26. září

Aktualizováno 10. 10. 2019

OnePlus již svůj model 7T pro čínský trh představilo, avšak v Evropě se stále čeká. A to nejen na OnePlus 7T, ale i na lepší verzi OnePlus 7T Pro. Ishan Agarwal nyní zveřejnil cenové odhady pro evropské trhy. Vůbec nejdražší má být verze OnePlus 7T Pro McLaren s 256GB úložištěm a 12GB RAM, jejíž cena se bude pohybovat kolem 850 eur. Naopak OnePlus 7T se 128GB interní pamětí a 8GB RAM má stát kolem 590 eur.


Aktualizováno 25. 9. 2019

Fonearena.com přinesla informaci o softwaru pro blížící se OnePlus 7T. Pete Lau, zakladatel a generální ředitel OnePlus, řekl, že OnePlus 7T bude vůbec prvním telefonem na světě, který ihned po vybalení z krabice nabídne nejnovější Android 10 se všemi službami a aplikacemi Google. K představení dojde již zítra, tedy 26. září.

OnePlus 7T

Aktualizováno 22. 9. 2019

Podle informací TechRadar nabídne OnePlus 7T značně rychlejší nabíjení oproti původní řadě OnePlus 7. Přestože se má stále jednat o nabíjení s 30W výkonem, proběhne kompletní nabití smartphonu o 23 % rychleji. Jak přesně tohoto zrychlení výrobce docílil bohužel nevíme. Podle dostupných informací by se však mělo jednat o vylepšený power management přímo uvnitř nabíjecího adaptéru. Bezdrátového nabíjení se podle zástupce společnosti prozatím nedočkáme.

Aktualizováno 19. 9. 2019

Geekbench poodhalil hardwarové specifikace smartphonu OnePlus 7T. Očekává se, že bude nasazen Snapdragon 855+ s 8GB operační pamětí. Od začátku má být chystaná novinka nabízena s nejnovějším operačním systémem Android 10.

OnePlus 7T

Aktualizováno 18. 9. 2019

Další generace smartphonů OnePlus má být oficiálně představena již 26. září, tedy příští týden. Samotný zakladatel společnosti, Pete Lou, nyní zveřejnil finální design OnePus 7T. Můžeme vidět telefon ve světle modrém odstínu s kruhovým modulem fotoaparátu, ve kterém však jsou všechny tři objektivy elegantně vedle sebe. Kaňkou na kráse zřejmě bude, že kruhový modul bude vystupovat nad okolní povrch.


Aktualizováno 16. 9. 2019

Společnost OnePlus právě potvrdila datum odhalení série OnePlus 7T, ke kterému dojde 10. října. Událost se bude konat v Londýně a v případě zájmu si na ni můžete zakoupit lístky za 18 eur (zhruba 560 korun) v edici „early bird“ nebo od 22. září za cenu 34 eur (přibližně 1 060 korun). Kromě možnost navštívit událost samotnou navíc zájemci obdrží OnePlus magazín s názvem „Addition“ (závislost).

OnePlus 7T nabídne 90Hz displej s rozlišením Full HD+. Událost bude živě přenášena na YouTube a OnePlus.com. Účastníci rovněž obdrží taštičku se sluchátky OnePlus Bullets Wireless 2 v hodnotě přes dva tisíce korun, poznámkový blok a sadu nálepek.

Aktualizováno 2. 9. 2019

OnePlus 7T obdrží také populární McLaren edici, která naváže na loňský OnePlus 6T McLaren Edition. Těšit se můžeme na luxusní vzhled kombinující elegantní černou se sportovními oranžovými prvky a zády s imitací karbonu. Níže si můžete prohlédnout první rendery, které přinesl OnLeaks ve spolupráci s 91Mobiles.

Aktualizováno 29. 8. 2019

Po několika dnech získáváme díky Ishanu Agarwalovi představu o výbavě chystaného OnePlus 7T. Po hardwarové stránce se očekává Snapdragon 855+, 8GB operační paměť a 128/256GB úložiště. Chystaná novinka se bude moci údajně pochlubit 6,55palcovým AMOLED displejem s 90 Hz, což je pokrok. Stoupnout má také rozlišení, a to na Quad HD+. V případě fotoaparátu se na zadní straně očekává sestava tří fotoaparátů s rozlišeními 48, 16 a 12 megapixelů. Pro potřeby selfies bude připraven 13megapielový snímač. Mírného zlepšení se dočká baterie, jejíž kapacita má narůst z 3 700 mAh na 3 800 mAh.

OnePlus 7T

Aktualizováno 25. 8. 2019

Před pár dny se na internetu objevily snímky neznámého OnePlus smartphonu, které poskytly letmý pohled na zadní modul fotoaparátu. Díky OnLeaks nyní bezpečně víme, že se jedná o zařízení OnePlus 7T.

Přední strana OnePlus 7T je velmi podobná modelu OnePlus 7. Nechybí zde typický kapkovitý výřez ani tenké rámečky. Na zádech se pro změnu nachází trojice horizontálně umístěných fotoaparátů, kterým dělá společnost přisvětlovací dioda umístěná pod nimi.

Další změnu můžeme pozorovat na spodní straně, kde se nachází moderní USB-C konektor doplněný pouze o jednu zdířku hlasitého reproduktoru na rozdíl od OnePlus 7, který měl dvě. Rozměry by však podle našich informací měly zůstat identické.

Původní informace z 12. 8. 2019

Max J. známý svými často správnými dohady týkající se produktů Samsungu zveřejnil údajně přesné datum představení OnePlus 7T Pro. Modely s přídomkem „T“ OnePlus představuje každoročně a obvykle na podzim. tentokrát to však dle Max J. bude 15. října, tedy za dva měsíce.


Ohledně výbavy se toho prozatím moc neví. Má být nasazen výkonnější procesor Snapdragon 855+ a základní varianta nabídne 6GB RAM a 128GB interní paměť. Po designové stránce se změn čeká ještě méně, tudíž bude s velkou pravděpodobností zachován 6,7palcový AMOLED displej s mírným zakřivením.

Diskuze ke článku
Carda
Jenom další nudloidní ultranudle.
Jab
Překvapuje mě ten notch. Není to Pro verze sice...
Dodo
Carda, až ti ten Mate chcípne, stejne půjdeš do 21: 9, bo nic jiného nového nebude. Tak se pomalu pripravuj na tu zmenu.
Kanoli
Měl jsem Oneplus X a Oneplus 3T byl jejích poslední top produkt...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze