OnePlus 2 v ČR a bez pozvánky, bohužel jde o čínskou verzi

11

Očekávané OnePlus 2 na tom bude s dostupností patrně mnohem lépe než jeho předchůdce. Nyní si jej totiž již v obou variantách můžete zakoupit také na českém trhu, a to bez nutnosti zařizovat si pozvánku.

Koncem července bylo OnePlus 2 světu oficiálně představeno. Jde o špičkově vybavený telefon s procesorem Snapdragon 810, 5,5palcovým FullHD displejem, konektorem USB-C nebo čtečkou otisků prstů. Jak se však očekávalo, výrobce oznámil, že k prodeji budou opět zapotřebí pozvánky. To se však již po krátké době zdá být minulostí. OnePlus 2 se totiž objevuje v nabídce českého e-shopu levnesmartphony.cz a k dispozici jsou obě varianty. Základní se 3 GB RAM a16GB úložištěm i prémiová se 4 GB RAM a 64GB úložištěm. V případě lepší verze je však aktuálně skladem jen jeden kus.

OnePlus 2 – oficiální fotografie

Bohužel nám zástupci obchodu potvrdili, že v tuto chvíli je v prodeji pouze čínská verze telefonu OnePlus 2 a ta takřka nepodporuje české frekvence LTE. Chybí ji zejména podpora frekvencí 800 a 900 MHz. V horizontu několika týdnů by však měla být naskladněna i evropská verze, která zmíněné frekvence podporuje. Doporučujeme proto s nákupem vyčkat. Cena OnePlus 2 startuje na 11 999 Kč za 16GB variantu. Za 64GB variantu zaplatíte 13 999 Kč.

Zdroje: levnesmartphony.cz

Diskuze ke článku
petrb
S velkou pravděpodobností jde o čínskou verzi, která má spoustu omezení!
- chybí hlavní evropské LTE frekvence
- mimo Čínu nefunguje DUAL SIM
- má trochu jiný software "Hydrogen OS"
pepa
bez 800 či 900 a za 12k? .. drahy :-/
Xwert Is
Xwert Is
To bude na isto čínska verzia
Markus Haluska
Markus Haluska
Vysvetlite mi to niekto :D oneplus je značka?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze