OnePlus Ace se blíží. Premiéra proběhne za pár dní, podívejte se na nové fotky

3× aktualizováno
OnePlus Ace se blíží. Premiéra proběhne za pár dní, podívejte se na nové fotky
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • V telefonu bude nasazen procesor Dimensity 8100
  • Potěšit by měl 6,7" AMOLED displejem se 120Hz
  • Vrcholná verze oslní 150W drátovým nabíjením

Aktualizováno 19. 4. 2022

Čekání na nové OnePlus Ace si lze ukrátit poměrně pravidelnými úniky. Ten dnešní v podobě tiskových renderů má na svědomí Evan Blass. Opět se tak na chystanou novinku můžeme podívat z profilu a také ze zadní strany.

OnePlus Ace

Aktualizováno 18. 4. 2022

OnePlus Ace se představí již 21. dubna a nově uniká série tří fotografií skrze mydrivers.com, na kterých si chystanou novinku lze prohlédnout z více stran. Prozrazen byl také výkon procesoru Dimensity 8100, který má v benchmarku AnTuTu dosáhnout až na 800 tisíc bodů.

OnePlus Ace

Aktualizováno 14. 4. 2022

OnePlus na weibo.com zveřejnilo pozvánku za účelem představení novinky Ace, za kterou by se měl skrývat dříve spekulovaný model 10R. Na pozvánce je vidět část zadní strany chystaného telefonu, především pak modul se třemi fotoaparáty. Na pravém boku je pouze tenké tlačítko, lze tak předpokládat, že čtečka otisků prstů najde své místo přímo v displeji. Představení proběhne 21. dubna, tedy přesně za týden.

OnePlus Ace

Původní informace ze 30. 3. 2022

OnePlus by mělo velmi brzy na globální trhy představit svou vlajkovou loď 10 Pro, avšak dle informací 91mobiles.com je v přípravě i OnePlus 10R. Pokud čekáte nějakou zajímavou novinku, budete zřejmě zklamáni. První fotky i spekulace o výbavě naznačují, že půjde o dvojče již představeného Realme GT Neo3. Patrné je to zejména na modulu s fotoaparáty na zadní straně.

OnePlus 10R

Výbava bude stát na 6,7" AMOLED displeji s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí s HDR10+. Výkon zajistí nový procesor Dimensity 8100 a hlavní fotoaparát Sony IMX766 s 50 megapixely bude mít i optickou stabilizaci obrazu. Další fotoaparáty zvládnou ultarširokoúhlé snímky v 8 megapixelech či makro snímky ve 2 megapixelech.

Důraz však bude kladen především na nabíjení. Vrcholný model bude nabízet baterii s kapacitou 4 500 mAh a podporou 150W drátového nabíjení, díky kterému se telefon nabije za zhruba 15 minut. Běžná verze potěší větší baterií s kapacitou 5 000 mAh, avšak mírně pomalejším 80W drátovým nabíjením. Samozřejmostí bude nejnovější Android 12 a nezbývá než vyčkat, kdy dojde k oficiálnímu představení.

Diskuze ke článku
Arnold22 Schwarzenegger
Arnold22 Schwarzenegger
Tak to je těžká nuda, když tam dají jen jiné logo a nazdar.
Michal Antoš
Michal Antoš
Oneplus 10R, Nord 3, GT neo 3... Najdete v parametrech alespoň 3 rozdíly?😁
Porydge Covername
Porydge Covername
Bradička na renderu tenoučká jak vlásek a ve skutečnosti bude jak osmiproudová dálnice. A vzdálenost hlavního objektivu od ostatních a od krajů mobilu působí dojmem jako by tam byl 1" senzor, jenže ve skutečnosti tam bude v nejlepším případě nějaká 1/1.7 mrdka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze