Olympijská edice Aceru Iconia Tab A510 představena

Letní olympijské hry budou zajisté největší událostí letošního roku a tak není divu, že se většina společností snaží vytěžit z ní maximum. Nemluvíme tu jen o reklamách a sponzorech, ale také celé řadě produktů, které podpoří atlety a finanční situaci výrobců. Potěšit fanoušky sportu má i Acer, který představil unikátní edici svého tabletu.

Jedná se o Iconia Tab A510, který byl odhalen na výstavě CES 2012. Tablet je sám o sobě výkonným pomocníkem na cestách. Uvnitř schovává čtyřjádrový procesor Tegra 3 s taktem 1,3 GHz a jedním pomocným jádrem, 1 GB RAM paměti, velký desetiplacový displej s rozlišením 1280 x 800 a baterii, která dokáže udržet tablet naživu přes 15 hodin.

TIP! Přečtěte si více o tabletu Iconia Tab A510.

Od března by měla být k dispozici také exkluzivní olympijská edice zvaná Acer Iconia Tab A410 Olympic Games Edition, která vás vyjde na 500 euro, tedy cca 12 500 Kč. Za tuto cenu dostanete nezměněnou hardwarovou skladbu a lehce upravený design, který bude samozřejmě obohacen o loga olympijských her. K dispozici bude černá a stříbrná varianta tabletu.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze