Odlehčené MEIZU Note 9 Lite má nabídnout Snapdragon 660

3
Odlehčené MEIZU Note 9 Lite má nabídnout Snapdragon 660
  • Nasazen bude velký displej s malými rámečky a Full HD+ rozlišením
  • Výkon zajistí procesor Snapdragon 660

Již nějaký čas se spekuluje o MEIZU Note 9, avšak nyní vyplula na povrch i odlehčená varianta s přídomkem Lite. Prozatím můžeme vycházet pouze z jedné fotografie. Tu mimochodem přinesl server slashleaks.com. Na snímku je pouze detail displeje a části rámečků. Je patrné, že ty nebudou příliš velké a displej nabídne rozlišení 2 244 × 1 080 pixelů. Kromě rozlišení AnTuTu prozradilo i další skutečnosti o výbavě.

MEIZU Note 9 Lite
MEIZU Note 9 Lite

Například výkon bude mít na starost nadále velmi slušný procesor Snapdragon 660 společně s grafickou akcelerací Adreno 512. Prozrazeno bylo též rozlišení hlavního fotoaparátu, který pořídí 12megapixelové snímky. Od počátku bude telefon vybaven také nejnovějším Androidem 9.0 Pie.

Diskuze ke článku
Michal
Ty názvy si nechají tvořit náhodným generátorem, kam vhodí už existující telefony a ono jim to něco vyplivne?
αΩ
Tak, jako je Meizu Note 9 přímým konkurentem Redmi Note 7 Pro, tak M Note 9 Lite je zřejmě ekvivalentem k indické verzi R Note 7 s 12Mpx hlavní kamerou (čínská + globální mají hardwarově 48Mpx čip).
Tibor
Meizu se diví že to nechce nikdo?V česku není do dnešního dne meizu 15 ,meizu x8 tak co chtějí nikdo to nechce jelikož dostupnost telefonů a prodej je žalostný , třeba meizu 15 je telefon krásný ale není nikde na prodej v česku, hlavně při vydání byla na mobilnet recenze a je řečeno dostane se do česka ..a je tomu pomalu rok a půl a nic..tak se ptám kdy bude v prodejí??meizu 15 a meizu x8 v roce 2025?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze