Odborná porota ocenila O2 Smart Box, operátor chystá i designové prodejny

3
Odborná porota ocenila O2 Smart Box, operátor chystá i designové prodejny
  • O2 Smart Box získal zvláštní uznání kurátorů a odborné poroty za produkt
  • Ocenění potvrzuje, že design se stává důležitou součástí vývoje a prodeje nových produktů i na mobilním trhu
  • O2 také zavádí nový koncept designových prodejen, do konce roku jich v ČR otevře deset

Minulý týden proběhl již čtvrtý ročník mezinárodního festivalu Czech Design Week a O2 se svým Smart Boxem na něm nemohlo chybět. Při slavnostním zakončení v neděli 3. prosince získal modem, který pro O2 navrhl průmyslový designér Martin Tvarůžek, Zvláštní uznání kurátorů a odborné poroty za produkt.

V pražském prostoru Hybernská 4 si mohli zájemci prohlédnout práce 150 designérů a designérek. Nechyběl mezi nimi ani vedoucí ateliéru průmyslového designu na pražské Fakultě architektury ČVUT Martin Tvarůžek, který stojí za ojedinělým designem centra chytré domácnosti – oceněného O2 Smart Boxu. Návštěvníci si během Czech Design Weeku mohli O2 Smart Box prohlédnout a vyzkoušet na jednom z atraktivních výstavných prostor festivalu.

„Úspěchu na mezinárodní přehlídce designu si velmi ceníme. To, že kurátoři a porota ocenili komerční produkt dotažený do posledního detailu nejen technologicky, ale také vizuálně a ve spolupráci s českým návrhářem, je důležitým signálem nejen pro O2, ale pro celý trh“ podotýká šéf Komerční divize O2 Jindřich Fremuth.

„Czech Design Week má za cíl propojovat designovou scénu s tradičními českými značkami a společnostmi. Oceňujeme především to, že na vývoji produktu spolupracovala komerční společnost s českým designérem, což není v českém prostředí stále ještě zcela obvyklé,“ říká Lukáš Pipek, ředitel festivalu Czech Design Week.

O2 Smart Box je zařízení, které v sobě propojuje nejvýkonnější modem na trhu, WiFi router a řešení pro připojení chytré domácnosti. Navíc se jednoduše ovládá pomocí speciálně vyvinuté mobilní aplikace.

Pro O2 je design důležitou součástí vývoje produktů a prodeje. Například zcela nový koncept O2 Prodejen v sobě kombinuje moderní styl s přírodními materiály a útulnou atmosféru známou z domova. V této chvíli jsou do nového designu upraveny čtyři prodejny, do konce roku jich chce O2 otevřít celkem deset.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Carda
Kdyby místo prodejen a tohohle modemu který je úplně využitelný na 20/2 Mbs radši nabídli víc dat za ty prachy měsíčně.
Řezňýk
Dostanete 1,5 GB internetu v kulaté krabičce. Jojo, to je design.
Pesedm
Opravdu nejvýkonnější? To se tvrdilo i O2 Zyxel, akorát že výkon je stejný, ale má lepší pokrytí.
U O2 Smart Box je také nutno brát na vědomí cenu jednotlivých senzorů a měsíční paušály za jednotlivé služby. Jinak ten displej s počasím, které tahá z neuvedeného zdroje je to aspoň zatím o ničem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze