Od krytů až po klávesnici: příslušenství pro Samsung Galaxy S6 edge+

1

Samsung Galaxy S6 edge + se již prodává, nebude však na škodu zrekapitulovat si i zajímavé příslušenství, které společně s ním dorazilo na pulty tuzemských obchodníků. Mezi zajímavosti můžeme zařadit třpitkový kryt především pro něžné pohlaví a zaujmout rozhodně dokáže také QWERTY hardwarová klávesnice.

Recenzi Samsungu Galaxy S6 edge+ jste si už na našich stránkách mohli přečíst, zajímavé je ovšem i doplňkové příslušenství, které se společně s tímto modelem začalo prodávat. O jaké konkrétní kousky se jedná?

Ochranné kryty Glitter Cover

Nejnovější typ zadních krytů pro Samsung Galaxy S6 edge+ plní ochranou, ale především estetickou funkci. Kombinace třpytkového prášku a metalického orámování krytu chrání smartphone před nárazy zároveň ještě více zdůrazňuje jeho zajímavý vzhled. Na výběr je modré, zlaté a červené provedení za doporučenou maloobchodní cenu 1 299 Kč s DPH.

Samsung Galaxy S6 edge+

Ochranné kryty Gloss Cover a Clear Cover

Kromě zadních krytů se třpytkami mají zákazníci na výběr také z několika průhledných zadních krytů, s lesklým efektem či v decentním čirém provedení. Doporučená maloobchodní cena Gloss i Clear Cover krytů je 699 Kč s DPH.

Samsung Galaxy S6 edge+

Ochranný kryt s klávesnicí

Příznivci hardwarové QWERTY klávesnice mají v době čistě dotykových smartphonů stále užší výběr, a právě to se Samsung snažil odbourat. Součástí doplňkového příslušenství je totiž i plně funkční odnímatelná QWERTY klávesnice. Na českém trhu bude dostupná v černé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 Kč s DPH.

Samsung Galaxy S6 edge+

Flipová pouzdra Clear View, S View, flipová pouzdra s kapsou

Součástí příslušenství Galaxy S6 edge+ je také řada ochranných pouzder v zemitých barvách. Pouzdra Clear View jsou na povrchu hladká, S View a flipová pouzdra mají jemnou texturu tkaniny. Uvnitř flipových pouzder je navíc kapsa na kreditní kartu. Doporučená cena pouzder Clear View je 1 399 Kč, S View 1 199 Kč a flipového pouzdra s kapsou 699 Kč. V prodeji bude několik barevných variant, kromě stříbrné.

Samsung Galaxy S6 edge+

Podložka pro bezdrátové nabíjení

Pohodlné a rychlé bezdrátové nabíjení je vlastní všem smartphonům z řady Samsung Galaxy S6. Také k nejnovějšímu modelu Galaxy S6 edge+ proto není nutné pořizovat si speciální kryty ani pouzdra pro bezdrátové nabíjení. Stačí pouze tato podložka v originálním kruhovém designu a vlastností rychlejšího dobíjení (inovovaný typ s funkcí fast charging). K dostání bude v černé a bílé barvě za 1 499 Kč s DPH.

Samsung Galaxy S6 edge+

Externí baterie (5 200 mAh)

Dobíjení probíhá velmi rychle prostřednictvím integrovaného microUSB kabelu. O stavu nabití baterie s kapacitou 5 200 mAh informují čtyři LED indikátory. Tato externí baterie také podporuje funkci fast charging (rychlé nabíjení). Zlaté či stříbrné provedení bude k dostání za 1 799 Kč s DPH.

Samsung Galaxy S6 edge+

Technické parametry Samsung Galaxy S6 edge+

Kompletní specifikace
Konstrukce154,4 × 75,8 × 6,9 mm, 153 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5,7" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát16 Mpx (2 988 × 5 312), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 7 Octa, CPU: 4×2,1 GHz + 4×1,5 GHz, GPU: ARM Mali-T760
PaměťRAM: 4 GB, vnitřní paměť: 32 GB / 64 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: 300 / 100 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.2, NFC: ano
Operační systémAndroid 7.0
Akumulátor3 000 mAh, bezdrátové nabíjení: ano, doba nabíjení: 1:35 hodin
Dostupnostzáří 2015, 22 599 Kč

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Tomogo
Celá řada nových Samsungů je o ničem. Doma starý Samsung používám po připojení do dokovací stanice jako herní konzoli, multimediální centrum, PC atp. O tom si můžou nové Samsungy jen zdát. Nějaké pouzdro, je fakt jen ubohost. Uvidíme, jestli Samsung S7 nějak odpoví na Continuum od Microsoftu, ale S6 si Korejští přátelé můžou vetknout za klobouk.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze