Ochranné pouzdro QuickCircle pro LG G3 oficiálně představeno

9

Jihokorejské LG zvolilo opačnou strategii. Místo nového telefonu představilo nejprve příslušenství pro budoucí vlajkový model G3. Tím je ochranné pouzdro QuickCircle, které neplní jen ochrannou funkci, ale nabídne okénko pro displej a softwarovou podporu.

LG dnes v ranních hodinách oficiálně představilo pouzdro QuickCircle, které je určeno výhradně pro model G3, který bude představen příští týden 27. května. Pouzdro vypadá jako mnoho dalších, které chrání telefony a část nad displejem lze odklopit. Sám výrobce však vyzdvihuje, že nešel cestou fádních obdélníkových tvarů, přes které je v pouzdru možné zobrazovat informace. Namísto toho zvolil kruhový průřez, který toho umí opravdu hodně.

Ochranné pouzdro QuickCircle pro LG G3

Kromě zobrazení klasických informací o aktuálním čase, datu či zmeškaných událostech, můžete například skrze kruh uskutečnit hovor, odeslat SMS zprávu, fotografovat, pořídit autoportrét, poslouchat hudbu, nebo využívat aplikaci pro kontrolu vašeho zdraví. To vše bez nutnosti otevírat kryt. Jak bude možné vše ovládat, se můžete již nyní podívat na oficiálním videu, kde je mimo jiné v podstatě odhalena i podoba samotného modelu G3.

Pouzdro QuickCircle bude nabízet také bezdrátové nabíjení s podporou standardu Qi. Při zájmu si před koupí budete moci vybrat z různě barevných variant. LG bude nabízet černou, bílou, zlatou, modrou a růžovou.

Zdroj: TZ LG

Diskuze ke článku
Ondra
Velmi podobne jako kryt pro G Flex
MAros
Tady pisete predstaveni 29.5 v jinem clanku mate 27.5. Jak to tedy je ?
Rendy
Podle me naprosta zbytecnost
michael.g
nemyslím si, že to je zbytečnost, naopak, dobrá designová i funkční vychytávka :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze