LG představí G3 v úterý 27. května v šest večer

2

Jihokorejské LG se již brzy vytasí se svou novou vlajkovou lodí, kterou nazve dle očekávání G3. Výbava je prozatím zahalena tajemstvím a živí také četné spekulace. Datum představení je však již známo.

LG s představením své nové vlajkové lodi vyčkává. O budoucím modelu G3 se však již několik měsíců živě spekuluje a do dnešních dní nevíme, s jakou výbavou by se LG mohlo vytáhnout. Nejnověji se objevily zmínky o tom, že výrobce nasadí moderní procesor Snapdragon 805, čímž by konkurenci předběhl. S větší jistotou již víme o 13megapixelovém fotoaparátu s optickou stabilizací. Jistá jsou také tlačítka na zadní straně či velký displej s úhlopříčkou možná až 5,5 palce. O rozlišení zatím jisté zprávy nemáme. Kompletní souhrn informací o LG G3 najdete v našem aktualizovaném článku.

LG G3

S naprostou přesností vám však můžeme sdělit, kdy bude LG G3 představeno. Celá tisková konference se uskuteční v Londýně 27. května v 18:00 londýnského času. Pokud jste na novou vlajkovou loď zvědaví, udělejte si poslední květnový čtvrtek večer čas. Redakce mobilenet.cz samozřejmě nebude chybět přímo na místě a můžete se tudíž těšit na fotografie, videa a dojmy z novinky.

Diskuze ke článku
Timo
Nevíte, jestli LG plánuje livestream?
michael.z
těším se na G3 jak na Ježíška, doufám, že bude minimálně tak super, jako G2 :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze