Očekávaný Sony Ericsson Remi ponese označení T700

2

Sony Ericsson se po nepříliš vydařeném comebacku řady T v loňském roce v podobě modelu T650i rozhodl zkusit štěstí znovu. Zašlou slávu by měl získat zpět model s kódovým označením Remi, který bude představen ještě letos.

1. července 2008

Sony Ericsson se po nepříliš vydařeném comebacku řady T v loňském roce v podobě modelu T650i rozhodl zkusit štěstí znovu. Zašlou slávu by měl získat zpět model s kódovým označením Remi, který bude představen ještě letos, samotný prodej začne na přelomu roku.

Z dosud uniklých fotografií je vidět úzká podobnost s modelem řady Walkman, W890i. Novinkový model Remi bude mít podobně střižené úzké tělo, ve kterém by ovšem na rozdíl od modelu T650i měl být fotoaparát bez autofocusu. Výrobce přidá také rychlá data (HSDPA). Klasická řada T se tak může v brzké době těšit na další přírustek. Náš server vám samozřejmě bude přinášet aktuální informace o modelu s kódovým označením Remi.

Aktualizováno 5. srpna 2008

Zahraniční server semcblog.wordpress.com dnes zveřejnil informaci, že se bude nástupce Sony Ericssonu T610i jmenovat Sony Ericsson T700. Novinka s kódovým označením Remi by měla být oficiálně představena společně s modelem G705 zhruba během deseti dnů.

zdroj: www.slashphone.com, semcblog.wordpress.com

Diskuze ke článku
Zdeněk Jiras
dobré přístroje dnes však překonané prostě legendy.Remi by se ovšem hodil zejména pro rychlá data
Luke
Stale spatne SE...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze