Obrovské Lenovo Phab2 Plus vstoupilo na český trh, známe cenu

15

Zájemci o opravdu velký a alespoň průměrně vybavený telefon mívají často smůlu. V našich končinách se telefony s více než 6palcovými displeji oblibě netěší. Výjimky se však najdou. Jednou takovou je i Lenovo Phab2 Plus, které oživuje střední třídu.

Lenovo Phab2 Plus

Lenovo představilo svou řadu tabletofonů Phab2 již v průběhu letošních letních měsíců. Na český trh se dostávají s jistým zpožděním. Nyní jsme se dočkali modelu Phab2 Plus, který osloví všechny zájemce o velký a solidně vybavený telefon. Displej totiž narostl na úctyhodnou úhlopříčku 6,4 palce, přičemž nabízí adekvátní Full HD rozlišení. Smířit se jen budete muset s velkými rozměry a také vyšší hmotností, která se již přiblížila čtvrt kilu. Pod kapotou pracuje osmijádrový procesor od MediaTeku, kterému asistuje 3GB operační paměť. Nouzi nebudete mít o úložný prostor, který pojme 32 GB dat. Podporovány jsou však i paměťové karty. Nasazen je dále 13megapixelový fotoaparát nebo silnější baterie.

Lenovo Phab2 Plus

Nové Lenovo Phab2 Plus můžete na českém trhu pořídit v šedé či zlaté barevné variantě za 7 999 Kč, což se jeví jako přiměřená cena s ohledem na výbavu telefonu.

Technické parametry Lenovo Phab2 Plus

Kompletní specifikace
Konstrukce175 × 89,5 × 9,6 mm, 225 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 6,4" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát13 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetMediaTek 8783, CPU: 8×1,3 GHz, GPU: ano
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor4 050 mAh, bezdrátové nabíjení: ne
Dostupnostlistopad 2016, 7 999 Kč

Zdroje: ispace.cz

Diskuze ke článku
Jozef Hirko
Jozef Hirko
Zdravim, mobil som si zakupil koncom oktobra hned, ako sa objavil v nasich eshopoch. Za danu cenu telefon prudko neodporucam, po 3 dnoch som ho vracal velmi rad. Pristroj je samozrejme velky a tazky, to je OK, kedze ma 6,4palca, ale drzi sa nepohodlne, pretoze ma ostre hrany a reze do prstu. Displej ma slusnu jemnost, avsak napriek IPS panelu farby pri vacsom uhle invertuje a rychlo klesa uroven jasu. Fotoaparat nie je vhodny ani na denne snimky (klasicky akvarel). Najvacsi dealbreaker bola rychlost/pomalost telefonu. Odozva prostredia velmi slaba, telefon je cely spomaleny, zvyknem na kazdom telefone vypinat animacie (cez vyvojarske nastavenia), avsak po spristupneni som zistil, ze Lenovo to uz spravilo za uzivatela zo zufalej snahy system trochu zrychlit. Subjektivne bola prva generacia sviznejsia a ponukala viac funkcii (v mojom Phab 2 Plus nebolo ani ovladanie 1 rukou ani nic podobne, ale to je SW zalezitost, ktoru mozno doplnili).
P2
Redakce prosím kde je Lenovo P2? Máte nějaké info o tomto lelefonu? Na Slovensku se už prodává,tak kdy bude u nás?
Martin
Tak telefon dnes prisel hrany ano jsou ostrejsi ale nejak prilis nerezeou a co se tyce displeje tak teda jak koukam tak koukam ale me prijde dobry a to mam Huawei p9 Lite ten ma samozrejme displej lepsi ale ale po srovnani s prvni verzi kterou jsem do vcerejska mel je rozhodne lepsi asi zalezi od kusu netusim zatim spokojenost

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze