Oficiální obrázky a specifikace Xiaomi Mi Max 3 jsou tady, premiéra proběhne zítra

10× aktualizováno
Oficiální obrázky a specifikace Xiaomi Mi Max 3 jsou tady, premiéra proběhne zítra
  • Spekuluje se, že displej naroste na téměř 7 palců
  • Výkon u verze Pro bude zajišťovat procesor Snapdragon 710
  • K oficiálnímu představení dojde již 19. července

Aktualizováno 18. 7. 2018

Pouhý den před oficiálním představením došlo ze strany Xiaomi k odkrytí klíčových prvků výbavy, které si můžete prohlédnout na obrázku níže. Nutno podotknout, že většinu z výbavy jsme již dříve znali. Doplnit můžeme, že telefon bude vybaven umělou inteligencí, jež bude využívána pro automatické rozpoznání fotografované scény.

Xiaomi Mi Max 3

Aktualizováno 17. 7. 2018

Do představení Xiaomi Mi Max 3 zbývají dva dny a výrobce se již ani nesnaží něco tajit. Na sociální síti weibo uveřejnil zakladatel Xiaomi Bin Lin několik produktových fotografií, na kterých je chystaná novinka krásně vidět.

Xiaomi Mi Max 3

Aktualizováno 12. 7. 2018

Xiaomi Mi Max 3 již klepe na dveře, představí se tento čtvrtek. Unikají tak různé propagační materiály. Na jednom z nich výrobce svou novinku porovnává s iPhonem, který má jen 4,7palcový displej, zatímco Mi Max 3 oslní 6,9palcovým a silnou baterií s kapacitou 5 500 mAh.

To, že se za pár dnů představí Xiaomi Mi A2 již víme, ještě dříve však poznáme připravované Xiaomi Mi Max 3, nejrozměrnější model z nabídky společnosti. Těšit se můžeme na velký displej, velkou baterii a logicky i slušnou výdrž. Opět bude k dispozici více variant, které se budou lišit cenou, základní by měla vyjít na zhruba 220 eur, tedy necelých 6 tisíc korun včetně daní.

Xiaomi Mi Max 3

Aktualizováno 6. 7. 2018

Dnes se můžeme podívat na chystané Xiaomi Mi Max 3 ze všech stran. Na světlo světa se dostalo krátké, pouze tříminutové video, na kterém je novinka v dlani ukázána z čelní i zadní strany.

Aktualizováno 5. 7. 2018

Dnešní den je ve znamení úniku zadního panelu chystaného Xiaomi Mi Max 3 (Pro). Můžeme vidět duální fotoaparát a čtečku otisků prstů na zadní straně. Druhý snímek zachycující vnitřní část zadního kryt dává tušit, že pro baterii výrobce rezervoval poměrně slušný prostor. Nejde o nic překvapujícího, řada Mi Max se vždy pyšnila bateriemi s dlouhou výdrží.

Xiaomi Mi Max 3

Aktualizováno 3. 7. 2018

Skrze NCC (The National Communication Commission) prošlo zařízení s kódovým označením M1804E4A, pod kterým se má skrývat Xiaomi Mi Max 3 Pro. Ten by měl být představen po boku Mi Max 3. Hlavní odlišností mezi nimi má být procesor. Klasická verze má disponovat Snapdragonem 636, verze s přídomkem Pro Snapdragonem 710.

Xiaomi Mi Max 3 Pro

Aktualizováno 27. 6. 2018

Po včerejšímu úniku dnes následuje další, velmi obdobný. Tentokrát jsme však moudřejší o startovací cenu. Ta se zastaví na 258 dolarech, což je v přepočtu necelých 7 tisíc korun s daní.

Aktualizováno 26. 6. 2018

Došlo k úniku obrázku se specifikacemi přímo skrze oficiální stránky výrobce. Objevil se tam model Mi Max 3 Pro, který nabídne 6,9palcový displej a nový procesor Snapdragon 710. Doplňovat jej bude 6GB operační paměť a 128GB úložiště. Na zadní straně bude duální fotoaparát, přičemž ten hlavní bude typu Sony IMX363. Prosákla také informace o baterii, jejíž kapacita bude 5 400 mAh.

Xiaomi Mi Max 3 Pro

Aktualizováno 20. 6. 2018

Pokud hledáte skutečně obří smartphone, měli byste začít vyhlížet Xiaomi Mi Max 3, u kterého již nově víme, jak bude vypadat. Samotný telefon bude mít displej s úhlopříčkou 6,9 palců a rozlišením 2 160 × 1 080 pixelů. Hardware má obstarávat osmijádrový procesor s taktem 1,8 GHz a operační pamětí s hodnotu 3/4/6 GB. Vzestupně k ní bude náležet interní úložiště s 32/64/128 GB. Na zadní straně se nachází duální fotoaparát s 12 megapixely, zatímco čelní kamerka má 8 megapixelů. Baterie má být silná, nové spekulace však upravují kapacitu na 5 400 mAh.

Xiaomi Mi Max 3

Původní informace z 22. 5. 2018

Od představení Xiaomi Mi Max 2 uplynul bez tří dnů přesně rok. Je tedy na čase se poohlížet po případném nástupci. CEO Xiaomi však nyní na dotaz skrze sociální sítě odpověděl, že Mi Max 3 v tuto chvíli ještě není připraven. Jedním dechem však dodal, že premiéra novinky by měla proběhnout během července.

Již nyní jsou k dispozici některé spekulace. Opět by mělo jít o zařízení střední třídy, což stvrzuje možné nasazení Snapdragonu 635. Zaujmout se novinka bude snažit displejem, který má narůst na 6,99 palce a patrně bude mít poměr stran 18:9. Dostat by se mohlo na bezdrátové nabíjení, pomocí kterého doplníte energii pro obří baterii s kapacitou 5 500 mAh.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o., provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.
Diskuze ke článku
Jan Enter
Jan Enter
Naposledy upraveno: 28. 6. 2018 10:48
Konečně ta správná velikost displeje ... bez ironie :-)
Martin Staněk
Martin Staněk
Už jsem několikrát potkal ženu či dívku co držela takto velký "telefontablet".Nikdy to nebyl muž, ale vždy žena, což je zajímavé. Já mám displej veliký 6.4", ale díky minimálním rámečkům je o malinko větší než telefon s 5.5" displejem. Takže kupce si ten telefon jistě najde.
Kryštof Dostál
Kryštof Dostál
Dřív se tomu říkalo tablet
Adolf Hitler
Kde je ten kokot BlueSun?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze