Oblíbená online strategie Clash of Clans dorazila na Android

13

Velmi oblíbená budovatelská online strategie Clash of Clans je konečně dostupná pro Android. Hru si můžete zdarma stáhnout a připojit se k dalším tisícovkám hráčů, kteří každý den bojují mezi sebou. Mimo to budujete své město a spojujete se s dalšími do klanů.

Lidé přímo milují online strategie. Takové ty stavěcí, kde většinu času jen na něco čekáte. Nevysvětlím vám, proč tomu tak je, ale sám se musím přiznat, že byla doba, kdy jsem podobné strategie taky hrával. A vždy je to stejné, ať už se jedná o Travian, My Little Pony nebo právě Clash of Clans. Dostanete nějaký prostor a v něm musíte zbudovat vesnici. Zprvu to jde poměrně snadno, stavba začátečních budov trvá chvilku, ale postupně toho ve hře děláte méně a méně. Nebudu vás zde ale odrazovat, protože Clash of Clans je povedená strategie, která je hezky zpracovaná, má velikou komunitu a dokáže vás zabavit na dlouhou dobu. Navíc je zdarma.

A konečně si ji taky můžete zahrát na Androidu. Oproti dalším strategiím se trochu liší válčením. Samozřejmě bojujete mezi sebou, klany bojují s klany atd. Ale hlavně můžete zaútočit na vesnici a v živém čase vidíte probíhat souboj. Vaše jednotky vniknou k nepříteli a buď obranu prorazí nebo ne. Stejně tak útočí na vás. Kromě toho samozřejmě vylepšujete budovy, trénujete vojáky, plníte úkoly a děláte vše, co by správný vůdce osady měl dělat.

Stáhnout Clash of Clans

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Kyjosek
Vybudujte a staňte se současti klanu czech lion. Stranky www.czechlion.estranky.cz
SW88P
ahoj Lidicky :) mam tu takovej nabor do clanu czech ' startup jsme clan pro zacinajici hrace radi vas podporime valecniky ci radou :) jsme aktivni a stabilni clan ktery ma pevne koreny uz od sesterskeho klanu czech-startup.Takze jestli mate zajem radi vas privitame :) muj nick ve hre je SW88P kdyztak ho pripiste do zadosti.Zatim se mejte :)
dandy
Přidejte se do clanu - cz...warrior
Užijem si srandu ;)
Pleša
Zvu Vás do nového pohodového Českého klanu pro aktivní, slušné hráče ale i pro teprve začínající. Jsem level 78 a rád začínajícím porádím či poskytnu silnější jednotky do utoku. Jméno klanu: Czech ( erb či znak klanu: na štítu žluto-modré kostičky-šachovnice) Leader: Pleša.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze