O2 výrazně zlevňuje mobilní data ve více než 80 zemích mimo EU

O2 výrazně zlevňuje mobilní data ve více než 80 zemích mimo EU
Fotografie: O2
  • Ve více než 80 zemích světa mimo EU se nově zákazníci O2 připojí k internetu za 4 koruny za jeden megabajt
  • S využitím významně rozšířeného roamingového balíčku Top Svět tak budou zákazníci datovat o 98 % levněji než doposud bez něj
  • O2 nově nabídne také Chytrou ochranu dat, která zamezí připojení k internetu bez balíčku – díky tomu zákazníci ušetří a budou mít roamingové výdaje pod kontrolou

Poté, co jsme loni umožnili využívat domácí tarify i v rámci Evropské unie, začali zákazníci využívat služby v těchto zemích výrazně více – během letní sezony provolali dvakrát více minut a spotřebovali sedmkrát více dat než v předchozím roce. Letos jsme se rozhodli vylepšit nabídku i mimo EU,“ říká ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Výhodné surfování v Turecku, Tunisku, Egyptě i dalších 80 zemích

Pro letošní sezonu O2 výrazně rozšiřuje počet zemí mimo EU, ve kterých je možné čerpat data výhodně s balíčkem Top Svět. Ten za 599 korun nabízí 150 MB dat, pro náročné uživatele má O2 připravenou i variantu s 1 000 MB za 3 499 Kč. Jeden megabajt v balíčku tak vyjde na 3,50 nebo 4 koruny, což je výrazně nižší cena než bez balíčku, kdy je cena i 300 korun za megabajt.

K zemím, kde jej bylo možné využívat dosud, jako například Egypt, Turecko nebo USA, letos přibývá dalších 55 států. Mezi nimi jsou oblíbené letní destinace jako třeba Tunisko, Maroko, Černá Hora a Kapverdy, ale také exotické země jako Dominikánská republika, Srí Lanka nebo Mexiko.

Balíčky platí pro tyto země:

Afghánistán, Albánie, Alžírsko, Argentina, Arménie, Austrálie, Bahamy, Bahrajn, Bangladéš, Bělorusko, Bolívie, Bosna a Hercegovina, Brazílie, Černá Hora, Čína, Dominikánská republika, Egypt, Ekvádor, Faerské ostrovy, Fidži, Filipíny, Gabon, Ghana, Grónsko, Gruzie, Guatemala, Guernsey, Hong Kong, Chile, Indie, Indonésie, Izrael, Jamajka, Japonsko, Jersey, Jihoafrická republika, Jižní Korea, Jordánsko, Kanada, Kapverdy, Katar, Kazachstán, Keňa, Kolumbie, Kosovo, Kostarika, Kuvajt, Macao, Madagaskar, Makedonie, Malajsie, Man, Maroko, Mexiko, Moldavsko, Monako, Mongolsko, Nigérie, Nikaragua, Nový Zéland, Omán, Pákistán, Panama, Peru, Rusko, Salvador, Saudská Arábie, Severní Kypr, Seychely, Singapur, Spojené arabské emiráty, Spojené státy americké, Srbsko, Srí Lanka, Švýcarsko, Tádžikistán, Tanzánie, Thajsko, Tchaj-wan, Tunisko, Turecko, Ukrajina, Uruguay, Uzbekistán, Vanuatu, Venezuela, Vietnam

S Chytrou ochranou dat mají zákazníci výdaje pod kontrolou

O2 zároveň letos zavádí Chytrou ochranu dat, se kterou budou mít zákazníci výdaje v zahraničí pod kontrolou. S aktivní Chytrou ochranou dat mají zákazníci data mimo EU vypnutá, každý zákazník si může přístup k internetu zapnout balíčkem Top Svět. „Balíčky fungují i s aktivní Chytrou ochranou dat, která zákazníky chrání před vysokými sazbami, pokud balíček vyčerpají. S Chytrou ochranou dat a datovým balíčkem Top Svět tak zákazníci mají výdaje pod kontrolou a navíc za data mimo EU ušetří až 98 %,“ popisuje Silvia Cieslarová.

O2 chytrá ochrana dat 2

Kartičku pojištění nahrazuje mobil

O2 i letos bude jako jediný operátor nabízet cestovní pojištění v mobilu. To se po jednorázové aktivaci zapne samo pokaždé, když se telefon přihlásí do zahraniční sítě a není třeba ho sjednávat před každou cestou. Za stejnou cenu 39 korun na den je možné ho využít ve všech světových zemích, kde má O2 roamingového partnera. Částka se pak automaticky strhne ve vyúčtování za služby O2. Pojištění nabízí vysoké limity léčebných výloh a pokrývá všechna běžná rizika spojená s cestováním včetně odpovědnosti za škodu a pojištění zavazadel i rekreačních sportů.

Zdroj: o2.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze