O2 a Vánoce? To je letos třeba 4K televize Samsung za 199 korun měsíčně

O2 a Vánoce? To je letos třeba 4K televize Samsung za 199 korun měsíčně
Fotografie: o2.cz
  • 4K Ultra HD televize Samsung za 199 korun měsíčně všem zákazníkům O2 TV
  • V O2 Spolu navíc HBO s populárními filmy a seriály zdarma až do léta 2020
  • Vánoční bonus až 4 tisíce korun na mobily Samsung a Huawei
  • Při pořízení předplacené karty až 40 GB dat jako dárek

Operátor O2 ve své vánoční kampani od 1. listopadu nabídne chytrou 4K Ultra HD televizi Samsung s obrazovkou o velikosti 43 palců (108 cm) za zvýhodněnou cenu 199 korun měsíčně, jak se lze dočíst přímo na jeho oficiálních stránkách. „Nabídku mohou využít všichni noví i stávající smluvní zákazníci O2 TV včetně těch, kteří využívají výhodnou kombinaci služeb v balíčku O2 Spolu. V tom navíc získají až do léta 2020 přístup k prémiovému obsahu na stanicích HBO zdarma,“ popisuje ředitel Komerční divize O2 Richard Siebenstich. Televizi Samsung si mohou ve vánoční nabídce pořídit také zákazníci nových tarifů Internetu HD, jejichž součástí je nově O2 TV Modrá se 34 kanály zdarma.

O2 Vánoce 2019

Pořízením chytré televize Samsung mohou zákazníci vyřešit nejen vánoční dárek pro celou rodinu, ale také bezproblémový přechod na DVB-T2. Díky nové aplikaci O2 TV pro chytré televizory Samsung totiž mohou bez dalšího zařízení začít sledovat televizní obsah včetně sportu na O2 TV.

Do vánoční nabídky O2 zařadilo tři neprodávanější velikosti obrazovek – 43 palců (108 cm) za 199 korun měsíčně, 55 palců (138 cm) za 279 korun měsíčně a 65 palců (163 cm) za 359 korun měsíčně. Splátky jsou bez navýšení a jsou rozloženy na 48 měsíců. Vánoční nabídku O2 nepodmiňuje novým závazkem ani jeho prodloužením.

O2 Vánoce 2019

Mobil za korunu díky vánočnímu bonusu

Pro nové i stávající zákazníky mobilních tarifů připravilo O2 bonus až 4 tisíce korun na mobilní telefony Samsung a Huawei. Díky němu mohou zákazníci získat například oblíbený Samsung Galaxy A10 za jedinou korunu. Slevu na nový mobil získají díky programu O2 Výhody také všichni zákazníci bez ohledu na to, jakou službu od O2 využívají.

O2 Vánoce 2019

Hodnota vánočního bonusu závisí na využívaném nebo nově pořízeném mobilním tarifu. Nejvyšší bonus ve výši 4 000 korun získají zákazníci při pořízení nového tarifu FREE+ Stříbrný a vyšší, jakéhokoli tarifu NEO nebo tarifu FREE se 7 GB a více dat v O2 Spolu. Bonusy O2 připravilo ale také k ostatním tarifům i stávajícím zákazníkům. Přehled všech modelů, na které lze bonus uplatnit, včetně jeho výše, najdou zákazníci od 1. listopadu na webu www.o2.cz.

O2 Vánoce 2019

Vánoce pro zákazníky předplacených karet

Každý, kdo si nově pořídí předplacenou kartu GO, získá navíc až 40 GB dat zdarma. Za každé dobití ve výši alespoň 200 Kč získají zákazníci zdarma na webu www.odmenazadobiti.cz balíček 5 GB dat na 7 dní. Nabídku je možné využít opakovaně až do konce roku.

Nabídku podpoří rozsáhlá mediální kampaň

Vánoční nabídku tradičně podpoří také rozsáhlá komunikační kampaň. Ta se objeví v tisku, onlinu, outdooru, na prodejnách a samozřejmě také v televizi, která reklamní spoty odvysílá poprvé 1. listopadu. Kampaň navazuje na předchozí kreativní koncept a je opět zasazená do prostředí vesmíru. Kreativní koncept zpracovala interní kreativní agentura Oliver, o postprodukci se postaralo studio R.U.R. Online části kampaně se ujal interní tým O2.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze