Nových Lumií bude požehnaně, spekuluje se o dalších čtyřech modelech

59

Fanoušci systému Windows Phone již dlouhou dobu vyhlíží nové modely. Microsoft opravdu dlouho neukázal výše postavenou Lumii. Čeká se totiž na příchod Windows 10 Mobile. Ty se nicméně blíží a s nimi přijde i zástup novinek.

Microsoft Lumia

Windows 10 Mobile by dle posledních spekulací mohly dorazit koncem září letošního roku. Přibližně ve stejném měsíci by měl Microsoft odstartovat představování nových modelů, které omladí jeho portfólio. Již delší dobu se spekuluje například o modelech s přezdívkami Cityman a Talkman. Pod těmi by se mohly skrývat modely Lumia 940, o kterých jsme vás již také informovali. Evan Blass, známý spíše pod přezdívkou evleaks, však nyní uvedl, že Microsoft chystá ještě další čtveřici nových Lumií.

Jejich označení mají údajně být Guilin, Honjo, Saana a Saimaa. Názvy samotné nedávají tušit, co by novinky mohly umět. Naopak odkazují ke konkrétním geografickým místům v Číně, Japonsku a Finsku. Není tedy známa žádná předpokládaná výbava, kromě toho, že bude nasazen operační systém Windows 10 Mobile a jejich představení se očekává během 3. čtvrtletí 2015.

Zdroje: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Naposledy upraveno: 23. 6. 2015 19:29
Som zvedavý aké telefóny ms predstaví.. nedavno prišla domov prvá lumia a musím povedať že som nadmieru spokojný a to ani nie je určený mne. Každopádne vôbec by som sa nebránil prejsť na wp som zvedavý kam sa posunie finálna verzia Windows 10 a aké telefóny ms ukáže a ktovie možno ďalší mobil bude práve od nich
mmme
Trochu si zahejtuju, ale to už tu bylo několikrát. Spousta slibů a nakonec to z nich lezlo jak z chlupatý deky. Úspešné firmy se vyznačují tím, že konají a nemají plná ústa keců. Jako fanoušek a majitel 1020ky jim fandím, ale už jim fakt nevěřím. Předpovídámklasiku: nové telefony budou až po Vánocích a mobilní desítky pro stávajíci telefony tak za rok. Nakakat.
Xwert Is
Xwert Is
Mám dotaz na niekoho kto sa tomu rozumie lebo mne to nejak uniká a to akým spôsobom funguje update u platformy WP/WM ? objasním:
Android vypustí google upraví výrobca a pošle na svoje mobily
iOS vypustí Apple a pošle ho rovno na mobil používateľa
BB vypustí update pošle operátorovi a ten ho púšťa na zariadenia
WP/WM ? musí ho optimalizovať výrobca alebo to za neho urobí MS ?
Petr Šilhan
Petr Šilhan
Před pár dny jsem začal uvažovat, že prodám svou 3 měsíce starou L630 a koupím u O2 za 3600,- L640. Ale teď nevím, aby se mi pak nezalíbila nějaká novinka. Funkcionalitou je na tom 640 podobně jako třeba L830 (zajímá mě hlavně display a chipset), mě by to stačilo, tak nevím jestli mám čekat nebo ne... Fakt je, že za 3600,- mi žádný WP telefon nenabídne tolik jako tak 640.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze