Nový základ od Xiaomi? Chystá se Redmi A3 s obřím fotomodulem

Nový základ od Xiaomi? Chystá se Redmi A3 s obřím fotomodulem
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Telefon poskytne velký 6,71" IPS displej
  • V obrovském kruhovém fotomodulu budou jen dva fotoaparáty

Řada Redmi od Xiaomi se dlouhá léta těší oblibě. Lví podíl na tom bude mít fakt, že se rozprostírá od zcela základních modelů až po oblíbenou vyšší střední třídu. Dnes se zaměříme na zcela základní linii Redmi A. Abychom si přiblížili, o jakých telefonech se bavíme, můžeme připomenout, že současné Redmi A2 se na českém trhu nabízí výrazně pod hranicí 2 tisíc korun. Jde tak o zcela obyčejný chytrý telefon pro nejméně náročné.

Brzy se však zřejmě dočkáme jeho nástupce v podobě Redmi A3, o němž informuje gsmarena.com na základě informací od anonymního tipéra. Dočkali jsme se dvou fotografií. Na první je prodejní balení prozrazující nasazení 6,71" displeje s 90Hz obnovovací frekvencí. Jelikož se budeme pohybovat v nižších cenových patrech, půjde pravděpodobně o IPS panel s nižším HD+ rozlišením.

Xiaomi Redmi A3

Druhý snímek zachycuje již samotný telefon, respektive jeho zadní stranu. Na ní totiž zaujme až nečekaně velký kruhový modul pro fotoaparáty, který vzdáleně připomene i špičkové vlajkové lodě Xiaomi. Zde má jít však jen o zdařilou imitaci, protože v obřím prostoru jsou jen dva fotoaparáty. Půjde zřejmě o blíže nespecifikovaný hlavní snímač a portrétní objektiv, avšak potvrzeno to v tuto chvíli není. Z fotografie lze vyčíst pouze implementaci funkce AI Camera, avšak ta se objevuje takřka ve všech zařízeních Xiaomi.

Na další informace si budeme muset počkat, stejně jako na možné datum představení, avšak je pravděpodobné, že k tomu dojde v horizontu několika nejbližších měsíců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze