Nový virtuál Mobil od ČEZ představen, přináší volání a data za paušál

50

ČEZ dnes vstoupil do pro něj zcela nového odvětví. Po elektřině a plynu bude nově nabízet také mobilní služby pod názvem Mobil od ČEZ. Nový vituální operátor je postaven na paušální nabídce zahrnující tři hlasové a tři datové tarify, heslem je pak nejprůhlednější volání.

Nejprůhlednější volání. To je heslo, které se bude prolínat reklamní kampaní ČEZu, podle toho také nový operátor stylizuje všechny své tiskové a jiné materiály. Například tisková zpráva, kterou rozdával na tiskové konferenci dnes novinářům, je rovněž průhledná. ČEZ nemá s novým operátorem malé plány, chce získat stovky tisíc zákazníků do tří let. Hostujícím operátorem je Telefónica O2 a nový virtuál od ČEZu startuje dnes. Na co bude lákat?

Mobil od ČEZ

Mobil od ČEZ cílí na údajně tři čtvrtiny české populace, která provolá méně než 200 minut měsíčně a nevyužije neomezené tarify. Nabídka je postavena pouze na tarifech, přesněji pouze na jednom tarifu bez paušálu, který si můžete rozšířit o 2 hlasové a 3 datové balíčky. Obecně platí, že neprovolané minuty se převádějí do dalšího období, v případě aktivace jakéhokoliv balíčku je aktivována výhoda v podobě volání v rámci sítě ČEZ zdarma. Zákazníci ČEZ Prodej pak získávají automaticky SMS v síti ČEZ zdarma, a to i pro další tři příbuzné, kamarády nebo známé v síti ČEZ.

Jeden tarif, 5 balíčků

Nejzákladnější a jediný tarif Platím, jak volám je podmíněn podpisem smlouvy na dobu neurčitou s měsíční výpovědní lhůtou, paušální poplatek se však neplatí. Nabídne sazbu 2,20 Kč za minutu, 1,20 Kč za SMS. Tento tarif využijí ti, kteří opravdu moc nevolají a chtějí zaplatit jen to, co skutečně provolají a propíší. Tarif si můžete rozšířit pomocí dvou balíčků. Volám občas za 200 Kč měsíčně vám poskytne 100 volných minut, nejvyšší balíček Volám rád pak nabídne za 340 Kč měsíčně 200 volných minut do všech sítí. Cena SMS zůstává na 1,20 Kč. Neprovolané minuty se převádějí do jednoho dalšího měsíce. Účtování u základního tarifu je 60 + 1, v případě hlasových balíčků pak 1 + 1.

Mobil od ČEZ

Mobil od ČEZ nabídne také datové služby. Za 20 Kč si můžete aktivovat denní internetový balíček, který nabízí 50 MB dat, dále jsou pak k dispozici měsíční datové balíčky. Za 200 Kč získáte 300 MB, za 300 Kč pak 1 GB dat. Po vyčerpání dat se rychlost sníží, ale datový balíček si můžete obnovit, a to za nižší cenu. Dalších 300 MB dat je možno přikoupit za 100 Kč, další 1GB pak za 200 Kč.

Mobil od ČEZ

Výdaje za volání a data ohlídá služba Infolimit, která zákazníka formou SMS upozorní na vyčerpání nastaveného finančního limitu. Zdarma je k dispozici Hlasová samoobsluha s operátory, která je dovolatelná z Mobilu od ČEZ na čísle *84. Obsluhovat Mobil od ČEZ lze též na Zákaznické lince 840 840 840, na Zákaznických centrech Skupiny ČEZ či přes internetovou samoobsluhu na www.cez.cz. Na všech těchto místech je možné si také Mobil od ČEZ zřídit.

Daniel Beneš, generální ředitel ČEZ představuje nového virtuálního operátora Mobil od ČEZ. Podoba SIM karty
Diskuze ke článku
Ondřej Kalman
Ondřej Kalman
V podstatě ničím zajímavá nabídka. Data jsou drahá jako všude jinde. Minutová taxa stejná nebo vyšší než u virtuálů pod GTSkou. O ČEZu jsem čekal o hodně víc.
Martin
Tak nějak jsem si to myslel, že to takhle dopadne a musím se smát, co budou dělat s těma přidělenými čísla co si tolik nechali přidělit:)), to po této nabídce můžou rovnou zavolat popeláře.:)).
Pavel
Taky jsem cekal vic. Trochu me mrzi ze po vycerpani FUP padne rychlost na 16kbit, kyslik aspon ponecha 200kbit, s tim se da omezene pracovat... a taky jsem cekal vetsi bonusy pro stavajici zakazniky. Jedine velke + ze cez k nicemu nevaze a vypovedni lhuta je 1 mesic
MoB
To není jenom slabé, to je opravdu hodně slabé. Polovina virtuálních operátorů má lepší podmínky... ČEZ evidentně se svou silou šetří, nezatlačil na operátora dost. Nebo zatlačil a o to více mu zůstává za nehty. Inu, ČEZ. Takže vlastně žádné překvapení :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze