Nový telefon od HTC dorazí letos a bude podporovat 5G

1
Nový telefon od HTC dorazí letos a bude podporovat 5G
Fotografie: HTC
  • Příchod nového telefonu potvrdil samotný ředitel společnosti
  • Případný vlajkový model by HTC vydalo po dvou letech

HTC bylo před 10 lety tahounem v oblasti chytrých telefonů. Dekáda je však ve světě technologií dlouhé časové období, během kterého se může mnohé změnit. Dnes je HTC již takřka zapomenutý výrobce, který se výrazněji angažuje v oblasti virtuální reality. Svou poslední vlajkovou loď výrobce představil před téměř dvěma lety, šlo o HTC U12+. V loňském roce jsme se nedočkali takřka žádné běžné novinky, čestnou výjimkou budiž HTC Wildfire X.

Server xda-developers.com přinesl informaci o tom, že Yves Maitre, generální ředitel HTC, světu sdělil, že HTC v letošním roce chystá představit nový telefon připravený pro sítě 5G. Automaticky se nabízí, že by mohlo jít o špičkově vybavený smartphone. Na druhou stranu jsou k dispozici i procesory pro střední třídu, kterým rovněž nechybí potřebný 5G modem. Jelikož Maitre podrobnosti neprozradil, budeme si muset počkat na nadcházející měsíce, čím nás HTC překvapí.

Diskuze ke článku
XYZ
To vypadá, že u HTC našli ve skladišti ještě pár snapdragonů 430 a HD displejů, tak to nacpou do generického těla a zkusí to prodat pár nostalgickým hejlům za cenu loňského modelu iPhone.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze