Nový roaming od T-Mobilu: vyšší limit, cena ve světě stejná

2

T-Mobile představil dva nové roamingové datové balíčky, které mají vyšší limit a cena je stejná všude po světě, bez ohledu na to, jestli jste v EU nebo ne. Zároveň máte možnost hlídání datového roaming limitu již od částky 600 Kč, oproti 1 482 Kč, což platilo doposud.

T-Mobile má nové roamingové balíčky, které zaujmou hlavně uživatele, kteří v zahraničí nehodlají používat internetové připojení ke sledování filmů, nebo stahování velkých objemů dat. T-Mobile prý chce dovolit uživatelům užívat si internetového připojení bez ohledu na to, jestli jsou doma nebo na cestách.

Nové roamingové možnosti od T-Mobilu

Zákazníci budou mít na výběr ze dvou balíčků: Internet v zahraničí na den (s datovým limitem 5 MB, respektive 30 MB a platností 24 hodin) a Internet v zahraničí 100 MB (platnost 30 dní), přičemž za stejnou částku získají až dvakrát více dat než dosud. Balíčky se účtují okamžitě po objednání a po vyčerpání nebo uplynutí doby platnosti se obnoví pouze na základě zákazníkovi opětovné aktivace. Zároveň v rámci akce budete moci roaming využívat všude po světě do konce srpna a můžete si také nově nastavit roamingový strop již na hranici 600 korun, oproti dřívějším 1 482 Kč.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
lojza
proc neni v nadpisu to podstatne, mel by vypadat treba takto : Nový roaming od T-Mobilu: vyšší limit, cena ve světě dočasně ( nebo do konce prázdnin) stejná. Lidi tim nadpisem jaxi castecne sponujete do doufani, ze by se konecne i v CR, kde nas skubou uz 15 let hnuly ledy a ony nehnuly... velke vystrizliveni, dem na pivo...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze