Nový Messenger (beta) je nyní dostupný i pro Windows 10 Mobile

17

Populární komunikační aplikace Messenger od Facebooku si našla své místo i v nové mobilní platformě Windows 10 Mobile. Prozatím je v beta verzi, avšak uživatelé se již mohou radovat.

V nedávné době přišel nový Messenger i na Windows 10 a spolu s ním i nová aplikace Facebook. Uživatelů Windows 10 Mobile se to ovšem netýkalo, ale nyní se dočkali i oni.

Facebook Messenger (Beta)

V obchodě Windows Store je dostupná beta verze Messengeru, která vzhledem ke svému stádiu bude mít ještě drobné chybky, ale i tak uživatelé nepřijdou o možnost zasílat fotografie, obrázky, GIFy, videa a samolepky či vytvářet skupiny.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: microsoft.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Nelze stáhnout v CZ
Pokud máte nastaven český region, tak jej nestáhnete... Pomůže až přepnutí na jiný. Já nastavil Francii a stáhnout šlo.. Messenger vypadá konečně k světu , jen bych ocenil trochu větší svižnost.
tomas
HA, a ze pry na WM nejsou aplikace! Haterum musela spadnout celist.
Radek
A nejedná se o UWP aplikaci? Protože já mám FB Messenger na W10M už docela dlouho.
Marty666
Novej Messenger beta nic moc :-( Nejde mi u něj nastavit upozornění na zamykací obrazovce / tím pádem i glance screenu, občas padá a nemá průhlednou ikonu na obrazovku start.. (Lumia 950 XL). Ani ten novej iOS design mne nenadchnul. Vracím se k původnímu Messengeru, ten mi fungoval vždy naprosto bezproblémově.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze