Nový chromebook od Aceru má mobilní procesor AMD Ryzen

Nový chromebook od Aceru má mobilní procesor AMD Ryzen
Fotografie: Acer
  • Acer Chromebook Spin 514 má odolný stylový design, dlouhou výdrž a je ideální pro práci nebo studium z domova
  • Acer Chromebook Enterprise Spin 514 je s integrovanými firemními funkcemi vhodný na podnikání

Acer představil chromebook, který je ideální volbou pro uživatele, kteří rádi streamují obsah nebo pro ty, kteří pracují a učí se z domova. Acer Chromebook Spin 514 je prvním chromebookem značky s novými procesory AMD Ryzen 3000 řady C a grafikami AMD Radeon. Zařízení má proto vysoký výkon, rychle se spouští a baterie mu vydrží až 10 hodin. Navíc váží pouhých 1,55 kg. 14palcový dotykový IPS displej s rozlišením Full HD překrývá sklo Corning Gorilla Glass, takže se obrazovka jen tak nepoškrábe.

Acer Chromebook Spin 514

Uživatelé budou ohromeni novou úrovní odezvy a výkonu, který poskytuje Acer Chromebook Spin 514 s mobilními procesory AMD Ryzen. Navíc procesor Ryzen 7 3700C nabízí tu nejlepší grafiku dostupnou v chromeboocích poháněných procesory AMD, takže uživatelé mohou využívat širokou škálu aplikací k řešení i těch nejnáročnějších projektů,“ řekl James Lin, generální ředitel divize Notebooky, IT Products Business, společnosti Acer Inc.

Kromě výše zmíněného chromebooku ale Acer představil i model druhý – Acer Chromebook Enterprise Spin 514, který je připraven na podnikání. Má stejný mobilní procesor AMD Ryzen 3000 řady C a je vybaven firemními funkcemi Chrome OS, které odemyká Chromebook Enterprise pro firemní zákazníky.

Acer Chromebook Spin 514 bude stejně jako Acer Chromebook Enterprise Spin 514 k dostání v březnu roku 2021 za cenu od 529 eur (16 700 Kč včetně DPH). Za Acer Chromebook Enterprise Spin 514 ale zaplatíte nejméně 799 eur (25 300 Kč včetně DPH).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze