Nový Android 4.1 Jelly Bean přichází na Galaxy Nexus

7

Přesně podle slibů vývojářů z konference Google I/O se začíná nejnovější verze operačního systému Android šířit mimo tablet Nexus 7. Jako prvnímu se poštěstilo smartphonu Galaxy Nexus, konkrétně jeho GSM verzi. Další by měly následovat v nejbližší době.

Uživatelé tohoto přístroje by měli v následujících dnech obdržet upozornění na aktualizaci z Ice Cream Sandwich na Jelly Bean. Upozornění obdrží i ti, kteří již používají vývojářskou verzi systému z konference. Ta současná je totiž novější.

Po aktualizaci si budete moci užít všechny inovace, které Jelly Bean přináší. Tím máme na mysli rychlejší a intuitivnější uživatelské prostředí, hlasovou službu Google Now, vylepšené prostředí fotoaparátu a mnoho dalšího.

Přečtěte si: Android 4.1 Jelly Bean - shrnutí novinek

TIP: Přečtěte si také recenzi na Samsung Galaxy Nexus.

Galaxy Nexus nabízí mimo nejnovější verze Jelly Bean také výkonný dvoujádrový procesor, 1 GB operační paměti, 5 Mpx fotoaparát a velký Super AMOLED displej. Po přístroji Galaxy Nexus by měl update dorazit také na CDMA verzi Galaxy Nexus, Nexus S a Motorola XOOM.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Dobrý den
Mohl bych se zeptat přes co mám svůj telefon SGN Aktualizovat na Jelly Bean?Jestli přes Kies nebo nějak jinak ...

Předem děkuji za odpověď
stepo
Tak jasne ze pres kies.boze to jsou otazky.:@
Pavel
Proč ho mateš? na Glaxy nexus přes kies v žadným případě aktualizaci nenainstaluješ, kies je pouze pro Samsung, o nexus se stará google. Aktualizaci do nexusu stáhneš přímo z telefonu vzduchem až ti vyskočí ve stavovém řádku, že je aktualizace k dispozici.
Tomáš
Moc vám Děkuji za pomoc :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze