Novinky ve Windows 10 pro telefony na videu: Spartan i Outlook

20

V pátek Microsoft vydal novou verzi Technical preview nových Windows 10 pro telefony, která obsahuje řadu nových aplikací, které ukazují, jak bude systém vypadat za několik měsíců. Dočkali jsme se nového prohlížeče Spartan, zcela nového e-mailového klienta a kalendáře pod značkou Outlook, nových kontaktů nebo zpráv. Všechny novinky jsme pro vás shrnuli na videu.

V našem víkendovém článku jsme vám přinesli popis novinek v nové verzi testovacího sestavení Windows 10 pro telefony, ke kterému nyní Microsoft sbírá reakce uživatelů. Co je v této verzi nového?

Windows 10 for Phones Technical Preview

Novinky v dubnovém sestavení Windows 10 pro telefony

  • Prohlížeč Spartan
  • Nový e-mailový klient Outlook
  • Nový kalendář pojmenovaný Outlook
  • Nová aplikace kontaktů (alfa verze)
  • Nová aplikace zpráv (beta verze)
  • Nová podoba multitaskingu
  • Novinky v designu nastavení
  • Další menší novinky a vylepšení

Stále platí, že jde o preview a systém má velmi daleko k dokončení. Zatím tedy nemá smysl hodnotit celkovou plynulost ani funkce systému, řada věcí totiž bude jinak a na celé řadě aplikací a funkcionalit ještě Microsoft pracuje. A jak vypadají novinky ve Windows 10 na videu? To vám právě přinášíme.

Windows 10 TP pro telefony – duben 2015

Diskuze ke článku
Michal
Outlook mail/calendar super. Ale ten design přepínacích tlačítek se jim z jejich designu vymyká. Věřím, že to do finální verze vypilují, ale prozatím mi ten design přijde takový... Jako by to dělalo několik lidí, na sobě nezávislých. Času dost :)
Jan Koštejn
Jan Koštejn
Jsem jediný, komu zmizel Office i s OneNotem? Popřípadě, jak lze update naistalovat znovu?
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Podle mě by si Microsoft měl uvědomit jaký chce systém a ne půjčit si tohle z IOS a tohle z Androidu. Doufám že finální verze bude jiná
Zase Karel, co nedá pokoj
OT: Chci se zeptat, jestli budete v brzké době dělat recenzi na Lumii 640 XL.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze