Nové prostředí HTC Sense 5.5 na uniklých screenshotech

4

Již delší dobu se proslýchá, že společnost HTC chystá vylepšenou verzi své interní nástavby Sense. Ta ponese označení 5.5 a dnes se konečně můžeme podívat, jak bude aktualizace vypadat, a to díky uniklým screenshotům od důvěryhodného zdroje, které zachycují samotné prostředí. Na jaké změny se tedy můžeme těšit?

O chystané aktualizaci unikaly informace již dříve, veškeré doprovodné obrazové materiály se však později ukázaly jako podvrh. Dnes tak poprvé můžeme nahlédnout do samotného prostředí a můžeme tak zhodnotit, jak se změny povedly. Sjednocujícím znakem nové aktualizace bude samozřejmě zvýšení rychlosti systému a celková lepší odladěnost.

TIP: HTC One X dostává v Evropě Android 4.2 a Sense 5

První novinkou je, že standardně nastavenou výchozí obrazovku BlinkFeed bude možná zcela deaktivovat. Záleží tedy pouze na vás, jestli vám tento styl zobrazení vyhovuje a nebo ne, už tedy nemusíte nastavovat jinou kartu jako výchozí obrazovku.
BlinkFeedu můžete nově úplně deaktivovat.

Pokud vám úvodní obrazovka BlinkFeed vadí pouze z důvodu, že má momentálně malé využití, i pro vás máme dobrou zprávu. HTC vyslyšelo nářky uživatelů a s aktualizací přibudou možnosti nastavení a více karet pro zobrazení, na novinky se tak mohou těšit také příznivci BlinkFeedu.

BlinkFeedu přibudou nové karty a možnosti zobrazení.

Aktualizace Androidu 4.3 přinesla možnost vytvoření více uživatelských účtů na jednom telefonu a HTC Sense 5.5 posouvá tuto možnost ještě o kus dál. Uživatelé si také budou moci přizpůsobovat vzhled panelu rychlých přepínačů, což se jistě bude hodit všem.

Můžete i snadno přeskupovat rychlé přepínače.

Standardní klávesnice z produkce HTC není vůbec špatná, a tak se není čemu divit, že změn v nové aktualizaci není mnoho, co se právě klávesnice týká. Jedna novinka spočívá ve větším množství dostupných smajlíků. Pokud je ale stejně nepoužíváte, v podstatě se pro vás nic nemění.

Klávesnice vypadá stejně, nebyl ani důvod ji měnit.

I aplikace fotoaparátu doznala vylepšení, změna se konkrétně týká funkcí ,,Panorama +" a ,,Dual Capture".

Prostředí aplikace fotoaparát.

Zatím bohužel není úplně jisté, kdy se nové aktualizace Sense 5.5 dočkáme. Momentálně je Sense ve verzi 5.0, a tak je docela pravděpodobné, že si ještě chvíli počkáme. Je však možné, že se nová verze ukáže už v úterý společně s HTC One Max. Změn sice není mnoho, ale všechny jsou směrem k lepšímu. Jak se líbí nová verze nadstavby od HTC vám?

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
vlado
Vylepsuje vsetko, co som si prial. Len aby bola aj pre One Mini :-)
Durus
No rozhodne si tym polepsili, ak bude BlinkFeed mozne plne nastavit k obrazu mojmu, alebo ked bude dokonca odstranitelny, potom to bude OK. Neznasam ked nieco musim, aj ked rozhodne nechcem. Keby este umoznili odstranenie nepotrebnych aplikaci, bolo by to jednoznacne plus. Ludia by prestali tuzit po cistej Android verzi...
Tamarev
Hlavně ať odstraní tu fialovou z nočních foto.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze