Nové notebooky Fujitsu: jako dělané pro firemní nasazení

5

Fujitsu představuje dva nové notebooky řady Lifebook E s výměnnými komponenty. Ty mají zjednodušit správu firemní výpočetní techniky. Dva nové přírůstky do řady E doplňují praktickou rodinnou koncepci, která si získala značnou oblibu, protože urychluje zprovoznění výpočetní techniky a zjednodušuje její údržbu.

Nové modely Fujitsu LIFEBOOK E544 s úhlopříčkou 14 palců (rozlišení 1 366 × 768 nebo 1 600 × 900 pixelů) a Lifebook E554 s úhlopříčkou 15,6 palce (rozlišení 1 366 × 768 nebo 1 920 × 1 080 pixelů) přinášejí velkým Lifebook , které provozují stovky, nebo tisíce notebooků, vylepšené funkce pro podnikový segment. Vysoká míra zabezpečení, dlouhá výdrž na nabití s možností volby ze tří různých vysokokapacitních akumulátorů a samozřejmě výkonné komponenty. Kromě těchto modelů byly představeny ještě modely Lifebook E744 se 14 palcovým displejem (rozlišení 1 600 × 900 pixelů) a E754 s 15,6 palcovým displejem (rozlišení 1 366 × 768 nebo IPS 1 920 × 1 080 pixelů).

Oficiální fotografie

Zjednodušení zprovoznění a údržby notebooků je zásadní především při nasazení většího počtu počítačů. Fujitsu nyní v řadě Lifebook E nabízí pět různých modelů, které jsou všechny kompatibilní se stejným replikátorem portů. Modely mají stejný BIOS a základní desku, stejně jako společné komponenty a příslušenství, například modulární šachty. To umožňuje korporacím nasazovat notebooky různých velikostí bez nutnosti ukládat mnoho různých verzí softwaru a podporovat různé sady ovladačů pro jednotlivé modely.

Notebooky FujitsuLifebook nové generace je možné objednávat prostřednictvím společnosti Fujitsu a jejích distribučních partnerů. Konkrétní ceny nejsou ještě známy, ale budou se lišit podle modelu a konfigurace.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lukas
není v úvodu článku logo Lenovo?
Prodejce
U Fujitsu je velký problém s kvalitou a servisem, vleče se to řadu let, špatně vyřešené větrání, displeje s nízkou životností atd. Katastrofální je servis, co jiné značky vrátí nebo vymění, Fujitsu Xx opravuje




nebrat!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze