Nová Nokia C5 se Symbianem na fotografiích

2

Symbian hodlá odsunout dražší modely a zaútočit na ty nejlevnější kousky, což dokazují nově uniklé informace a fotky modelu Nokia C5. S velmi přiměřenou cenou hodlá přehoupnout zákazníky na stranu Symbianu.

Nokia C5 má být také první modelem řady C, který jsme měli možnost spatřit. Pamatujete, kdy si v červenci minulého roku Nokia označkovala řady X a C? Inu, modely Nokia X3 a X6 už se vesele ohřívají na sluníčku popularity a nyní je jasné, kam zamíří řada C. Ke klasice.

Uniklé specifikace jsou slušné: operační systém Symbian S60 třetí generace, QVGA displej s uhlopříčkou 2,2 palce, fotoaparát s rozlišením 3,2 MPx, autofocusem a přisvětlovací LED diodou, GPS navigace s funkcí A-GPS, vnitřní paměť 50 MB a slot pro microSD karty. C5 se také neobejde bez podpory sítí 3G, konektoru 3.5 mm Jack a FM rádia. Na poměry telefonu to zní více než dobře. Více o modelu již brzy.

zdroj: www.gsmarena.com

Diskuze ke článku
Me.low.ssh
Nemůže být "Mystic" (http://mobilenet.cz/aktuality/clanek.php?id=d042&zahadna-nokia-mystic:-5-mpx-fotoaparat-a-qwerty) s C5kou jedna rodina? Vzhledově jsou dost podobné. nehledě na to, že by si možná někteří koupili okleštěnou verzi Eseries už jen kvůli pohodlnějšímu psaní SMSek, což by zapadalo taky..;-)
JohnyAsbest
no jestli Nokia to myslí vážně, tak to už musí být všichni ve vedení padlí na hlavu...........absolutně zbytečné a nezajímavé mobily, jako za bolševika - výroba pro výrobu, aneb operátoři to zaplatí, resp. klienti operátorů tu hrůzu zaplatí. Nokii utekl svět ve všem, s čísly před koncem roku umějí kouzlit všichni, že soudruzi z čajny........Jsem totálně znechucen z Nokie, vydržel jsem 4 roky s ní, ale toto je výsměch všem............Nokia quo vadis ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze