Nová N-Gage: nové hry pro mnoho telefonů už na podzim

4

Život se stane mnohem zábavnějším s novou mobilní herní službou N-Gage. Tato služba vám umožňuje zadarmo si vyzkoušet všechny hry platformy N-Gage na kterémkoli z desítek milionů kompatibilních přístrojů Nokia na trhu.

Tisková zpráva, Londýn, Velká Británie, 29. srpna 2007

Společnost Nokia odhalila herní službu N-Gage s novými vydavateli a hrami

Život se stane mnohem zábavnějším s novou mobilní herní službou N-Gage. Tato služba vám umožňuje zadarmo si vyzkoušet všechny hry platformy N-Gage na kterémkoli z desítek milionů kompatibilních přístrojů Nokia na trhu. Pokud vás hra pohltí, můžete si ji jednoduše koupit a stáhnout do svého přístroje či osobního počítače a pokračovat v zábavě. Zábavu můžete také sdílet se svými přáteli, vyzývat hráče z celého světa a účastnit se činnosti komunity N-Gage Arena.

Nová N-Gage: nové hry pro mnoho telefonů už na podzim

„S tím, jak jsme rozšířili naše aktivity v oblasti mobilních her od speciálního herního telefonu na herní službu, jsme dále zjednodušili získávání a hraní her,“ řekl Jaakko Kaidesoja, vedoucí divize her společnosti Nokia. „Služba N-Gage společně s výkonnými přístroji, celosvětově proslavenými herními tituly i značkami mobilních her a funkcemi pro vytváření interaktivní sociální sítě posunuje zážitek z mobilních her za původní hranice.“

Služba N-Gage bude globálně zpřístupněna v listopadu 2007. V této době bude možné zdarma stáhnout aplikaci N-Gage z webových stránek http://www.n-gage.com (z PC či mobilního telefonu) a nainstalovat ji do kompatibilních přístrojů. Později bude aplikace N-Gage předem instalována do široké řady přístrojů Nokia, včetně nových modelů Nokia N81 a Nokia N95 8GB, aby uživatelé mohli začít hrát hned po rozbalení krabice.

Seznam vydavatelství mobilních her podporujících N-Gage se dále rozrostl o společnosti Capcom a Vivendi, a tedy i jejich slavné hry Crash Bandicoot®, EA Sports™ FIFA 08, The Sims™, 2 Pets, Tetris® . Na platformě N-Gage se také objeví Tiger Woods PGA TOUR®, stejně tak jako nové hry od Nokia Snakes Subsonic a Bounce Boing Voyage.

Hry N-Gage prodávané přes distributory Nokia budou stát od 6 do 10 eur bez místních daní a lze je zaplatit prostřednictvím kreditní karty a tam, kde je to možné, přes vyúčtování operátora. Vyúčtování přes operátora je podporováno ve více než 20 zemích a platba prostřednictvím kreditní karty je dostupná na celém světě. Za nižší cenu si můžete koupit denní či týdenní licenci a všechny hry si lze před nákupem zadarmo vyzkoušet. Navíc, ať už získáváte hry prostřednictvím mobilní sítě či přes internet, správa vašeho katalogu her je díky jednoduchému ukládání a synchronizaci s osobním počítačem hračka.

Platforma N-Gage začne fungovat od listopadu 2007 a bude kompatibilní s těmito přístroji:

  • Nokia N73
  • Nokia N81
  • Nokia N81 8GB
  • Nokia N93
  • Nokia N93i
  • Nokia N95
  • Nokia N95 8GB
Diskuze ke článku
Majkl_M
Doufám, že to na ní půjde taky.
Jindřich Srb
Jindřich Srb
O Nokii E90 bohuzel zmínka v tiskové zprávě není.
samo
tiez budem mat E90 a ta ma dostatok RAM ale je to E-series,pre nu sa spravila hra Global Race a da sa normalne stiahnut aj na N95 :-) takze ak sa budu dat tie hry stiahnut aj normalne tak nevidim problem preco by to nemalo ist ;) uz sa tesim
Majkl_M
No to doufám, že to půjde. Aspoň na tom venkovním... :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze