Nová generace Skypu je dostupná pro Android. Stává se „sociální sítí“

21
Nová generace Skypu je dostupná pro Android. Stává se „sociální sítí“
  • Nová verze s označením 8.0 bude uvolňována v následujících dnech a týdnech
  • Vzhled bude kompletně nový, hravější a barevnější
  • Skype se snaží po vzoru Snapchatu suplovat funkce sociální sítě

Jak jsme informovali již dříve, Microsoft plánuje velké změny ve svém komunikátoru Skype. Od základu se promění a nebude jenom prostředkem pro videohovory nebo výměnu textových zpráv, ale také sociální sítí, která se v mnohém inspiruje u Snapchatu.

Skype, jeho nový vzhled a funkce.

Tomu odpovídají i novinky, které s v horizontu dnů nebo týdnů objeví i ve verzi Skypu pro Android. Vedle komunikátoru tak budete mít k dispozici například Highlights, kde můžete sdílet, co zrovna děláte či co fotíte. K tomu vám dopomůže i menu pojmenované Capture, kde můžete pořízené snímky editovat či jinak vylepšovat.

Naštěstí v jádru zůstane Skype pořád stejný, jen si budeme muset zvyknout na jiný vzhled, který je o mnoho barevnější a křiklavější. Uvolňování nové verze pro Android začíná dneškem, aktualizace bude jako vždy probíhat ve vlnách. K dokončení se blíží i verze pro iOS, jež bude dostupná v průběhu léta.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: blogs.skype.com

Diskuze ke článku
ANO
Pro windows nic? Zustane pri starem? Diky Bohu!
Blue Sun
Blue Sun
Jestli MS potřeboval způsob, jak Skype spolehlivě pohřbít, našel nejrychlejší cestu. Nové zájemce tím neosloví a staří a spokojení uživatelé z takového paskvilu utečou pryč. Jdu si hledat alternativu...
pet
opet cesta do pekel??

chceme psat a volat zdarma a ne kraviny okolo
rs
zkusil jsem a je to pěkný hnus. Základní věci pro rychlou práci a orientaci jsou divně schované nebo nejsou. Celkově preplacane a z meho pohledu nefunkční.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze