Nová bezdrátová nabíječka od Samsungu vám nabije telefon i hodinky

Aktualizováno
4
Nová bezdrátová nabíječka od Samsungu vám nabije telefon i hodinky
  • Příslušenství Samsungu se rozroste o nabíječku Wireless Charger Duo
  • Název napovídá, že nabije až dvě zařízení současně
  • Primárně půjde o chytrý telefon a nové hodinky od Samsungu

Aktualizováno 31. 7. 2018

Již není pochyb o tom, že se Samsung vytasí se zbrusu novou bezdrátovou nabíječkou, která bude moci dobíjet až dvě zařízení současně. Nově se však nepředstavená nabíječka Samsung Wireless Charger Duo objevila v moskevském showroomu Samsungu, díky čemuž máme představu o ceně. V Rusku je ohodnocena na 6 990 rublů, což představuje přibližně 2,5 tisíce korun.

Samsung Wireless Charger Duo

Původní informace z 23. 7. 2018

Již za necelé tři týdny nadejde velký den pro jihokorejský Samsung. 9. srpna se dočkáme představení Galaxy Note 9 a zřejmě i nových chytrých hodinek Galaxy Watch. To však nebude vše. Samsung s velkou pravděpodobností představí také zbrusu novou bezdrátovou nabíječku Wireless Charger Duo. Obrázek prodejního balení nabíječky zveřejnil na svém Twitteru Roland Quandt, díky čemuž víme, jak vypadá a známe také část funkcí.

Hlavní kouzlo tkví v možnosti nabíjet dvě zařízení naráz. Primárně je na ni prostor pro chytrý telefon a vedle pro chytré hodinky. Ačkoliv je místo na nabíjení hodinek o poznání menší, klidně na něj položíte i telefon. Ve výsledku tak nová bezdrátová nabíječka bude moci doplňovat energie hned dvěma smartphonům současně. Cena by se měla pohybovat kolem 72 dolarů. Pakliže ji uvítáme i na českém trhu, cena by neměla přesáhnout hranici 2 tisíc korun s daní.