Notebooky od Razeru se začnou prodávat v Evropě

26

Razer oznámil partnerství s Lenovem, díky čemuž se jeho herní notebooky dostanou do Evropy. Stát by se tak mělo během prosince a zbystřit by měli všichni ti, kteří touží po nekompromisním výkonu v maximálně přenosném balení.

Jako první přijde na řadu řada notebooků s úhlopříčkou 14 palců. Na té můžete mít buďto běžné rozlišení Full HD anebo dokonce QHD+ (3 200 × 1 800 pixelů). Na výběr je pak velikost úložiště (256 nebo 512 GB SSD). Všechny varianty pak používají procesor Intel i7 a grafickou jednotku nVidia GeForce GTX 970M. Více se pak můžete dočíst na stránkách výrobce.

Razer Blade na oficiálních fotografiích.

Notebooky Razer Blade budou dostupné skrz on-line obchody od 10. prosince.

Zdroje: microsoft-news.com

Diskuze ke článku
Lsn
I <3 Razer
Sice asi Blade si nekoupim, protože přece jenom na hraní mam stolák a na práci radši MS-SB ale stejně jsou to super kousky :) Periferie bezkonkurenčně nejlepší <3
Lubomír Sopůšek
Lubomír Sopůšek
No jo, vypadají pěkně, ale absence numerické klávesnice je velký nedostatek (ano vím že na 14" není běžná)
TDU
Na hraní jedině stolák než notes kolem 50 tis. A pokud herní notes tak jedině Alienware i když razer taky mám rád,ale spíše jako periferie.
Pavel
Sice jsem fanoušek jemných displejů, ale nevím proč je verze s vyšším rozlišením než full hd. Protože pro hraní třeba ve 1440p sama nvidia doporučuje 980ti...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze